Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: http://blogowisko.org - wszystkie blogi w jednym miejscu
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Apo
Witam,

Chciałbym przedstawić nasz nowy(pierwszy) serwis społecznościowy blogowisko.org.
Strona ma na celu gromadzenie interesujących blogów w jednym miejscu.
Niedawno mieliśmy problemy z serwerem dlatego musieliśmy zamknąć serwis na pewien okres, ale teraz powinno
być wszystko w porządku. Strona jest cały czas udoskonalana oraz rozwijana o nowe funkcjonalności.
Warto dodać że serwis działa non profit, tworzy go wspólnie kilka osób smile.gif
Wszystkie uwagi oraz wskazówki mile widziane smile.gif
Zapraszam do zamieszczania własnych blogów w katalogu

Pozdrawiam,
Apo
in5ane
Nie podoba mi się ta gwiazdka "Nowa wersja", ona przyciąga bardziej uwagę niż nawet logo. Dosyć ładny kod i ogólnie wygląd też przyciąga uwagę.
8/10
nrm
nie chce mi sie rejestrować więc nie dodam bloga winksmiley.jpg pomyślcie nad dodawaniem bez logowania (jak np. blogfrog)
Apo
Cytat(normanos @ 9.11.2007, 20:03:52 ) *
pomyślcie nad dodawaniem bez logowania (jak np. blogfrog)

Blogowisko działa na nieco innej zasadzie niż blogfrog. Rejestracja jest wymagana bo wiąże się to z nowymi funkcjonalnościami, które wejdą niebawem oraz konkursami które zamierzamy organizować winksmiley.jpg
bogdan89
u mnie na IE 7 troche sypie sie rozmieszczenie bloków, stopka ucieka do gory nad treść strony;
na innych jest ok winksmiley.jpg

ogolnie : 8+/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.