Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt Nieruchomości
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
nec
Jestem poczatkujacym jesli chodzi o php, poszukuje skryptu umozliwiajacego obsluge baze agencji nieruchomosci, chodzi o to a by bylo m.in :miasto, dzielnica, ulica, powierzchnia mieszkania, krotki opis + mozliwosc dodania 3-4 zdjec+panell administracyjny dla uzytkownika koncowego, by mogl dodawac nowe oferty. Jest moze taki skrypt gdzies w internecie? moze byc na plikach txt lub sql. Preferowane pliki txt.
Prosze o pomoc, sprawa jest powaznej wagi i dosyc pilna
mhs
pewnie ciezko bedzie znalezc Ci dostosowany do Twoich potrzeb system...
moze lepiej bedzie gdy przynajmniej sprobojesz napisac taki system - co w brew pozorom nie bedzie to takie trudne...
na poczatek zastanow sie dokladnie (poczesci wydaje mi sie, ze juz to zrobiles) jakie system ma spelniac wymagania... zacznij od projektu bazy danych (szczerze powiedziawszy nie chcialoby mi sie tego pisac na plikch) wypisz wszystkie niezbedne dane, nastepnie zastanow sie jakie pola i w jakich tabelach beda sie znajdowac (omijaj bledow typu: adres mieszkania w ktorym wpiszesz: ul. Wiejska 12a 11-111 Warszawa -> te dane powinny zostac rozbite na osobne pola); jezeli bedziesz mial juz projekt bazy danych to bierzesz sie za spisanie wszystkich ekranow ktore bedziesz wykorzystywal np. panel administracyjny, panel uzytkownika, logowanie... itd... na koniec zostaje tylko pisanie i pisanie...
Kocurro
Mogę napisać taki skrypt dla Ciebie...chcesz questionmark.gif

kontakt ze mną annael@op.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.