Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klikanie w reklamy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ttN
czesc
powiedzczie mi czy np google sprawdza z jakiej strony ich reklama została kliknięta , czy to jest nieważne z jakiej i mogę sobie np link do takiej reklamy umiesc w opsie n GG i kazde kliknięcie w link będzie ważne ?
cadavre
Jeśli chodzi o np. AdWords to Google sprawdza referera - nici więc z linkowania z innych miejsc.
neeon
toś sobie wymyślił tongue.gif spryciarzu , pewnie ze sprawdzają tongue.gif
Strzałek
Heheh, te googlowe reklamy.
Nawet gdy jest się uczciwym useram potrafią banować, bez ostrzeżenia. Ban i koniec.
ttN
cholera, bo miałem plan haha.gif
a da się to jakoś oszukać snitch.gif ?

ps dokladnie taki plan :

www.klikamywreklamy.yoyo.pl

jeszcze nie działa, ale gdy ją skończę poproszę google o reklamy dla tej strony haha.gif

a skoro google sprawdza referera to moze cos takiego:

otwiera się strona x na ktorej sa reklamy a potem w tym samym oknie otwiera się sama reklama z tejże strony : >> za pomocą jakiegoś skryptu ; D
bogdan89
w odniesieniu do pewnego fajnego filmu winksmiley.jpg

Mamusie oszukasz, Tatusia oszukasz, ale kupy nie oszukasz...

nie da rady chłopie, nawet jak coś dobrego wymyślisz i jak tylko sie kapną to zaraz nie dość, że Cię zbanują to i stworzą jakieś zabezpieczenie winksmiley.jpg
to nie jest Microsoft...
ttN
^^ a banik jaki bedzie ; D ?
athabus
Wiesz, jak jesteś taki pomysłowy to może wymyśl jakiś legalny sposób na zarobek. To co chcesz zrobić to przecież jawny przekręt i wcale bym się nie zdziwił, gdyby Google podało Cię za to do sądu gdyby coś ci z tego jakimś cudem wyszło... Paragraf: bezpodstawne wyłudzenie.
Sabistik
Zamykam.

Nielegalne praktyki, chęć wyłudzania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.