Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Autoryzacja SMTP
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
gigabyte
Mam listę mailową (w MySQL-u) ludzi do których chcę wysłac 1 i tą samą wiadomość. Wysyłam ją, ale Ci co mają pocztę np. w WP.PL (z włączoną autoryzacją SMTP) to nie otrzymują tej wiadości - ja dostaje maila, że wiadomość nie została dostarczona.
Pozostali dostają tą wiadomość.
Czy jest jakaś możliwość w php aby "przejść" tą autoryzację?
Z gory dziękuję za odp.
Koshin
no ale autoryzacja jest w czasie odbierania listu questionmark.gif? cos chyba nie tak.
on moze sprawdzac skad list jest wyslany, i na tej podstawie go odrzucic.. ale nie ma autoryzacji przy odbieraniu poczty ... no pomysl. . wysylasz do przyjaciela list, ktory ma konto na wp.pl i musisz dokonac autoryzacji questionmark.gif na jego konto? na swoje? czy gdzie?

mysle ze problem tkwi gdzie indziej.
nobody
Cytat
Mam listę mailową (w MySQL-u) ludzi do których chcę wysłac 1 i tą samą wiadomość. Wysyłam ją, ale Ci co mają pocztę np. w WP.PL (z włączoną autoryzacją SMTP) to nie otrzymują tej wiadości - ja dostaje maila, że wiadomość nie została dostarczona.
Pozostali dostają tą wiadomość.
Z gory dziękuję za odp.

SMTP to serwer poczty wychodzacej wiec jak wysylasz maila na wp to on jest odbierany przez serwer poczty przychodzacej. Problemy z autoryzacja smtp mozesz miec przy wysylaniu maila korzystajac z smtp wp.pl...
Zobacz tutaj: http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=5276, moze masz ten sam problem? ban?
adwol
Cytat

A możesz zacytować zwrotkę którą dostajesz?
WP nie powinna prosić o autoryzację przy przyjmowaniu poczty dla swoich własnych użytkowników.

PS. Temat chyba się nadaje na Hydepark albo jakieś forum o serwerach (Apache?).
KaMeLeOn
php => HydePark
gigabyte
Oświeciło mnie biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.