Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Formatowanie kodu w linii
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
SmokAnalog
Cześć,

czy na tym forum jest jakaś możliwość formatowania kodu w jednej linii? Chyba nie ma, a bardzo by się przydała.

Często podaje się fragmencik kodu jako część zdania i nigdy nie wiem jak to sformatować. Zwykle robię pogrubiony. Na przykład:

Zamień $czekolady[3] na end($czekolady), a za echo 'Lubię lody'; daj var_dump($sernik);. W bloku kodu staje się to upierdliwe, a w linii (chyba) nie ma jak sformatować.
nospor
Ano nie ma.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.