Mam taki problem. Utworzyłem dane uporządkowane - Znaczniki JSON-LD - w kreatorze do oznaczenia ich na google. Sprawdziłem wygenerowany skrypt , że działa poprawnie. Następnie wkleiłem go w sekcje head pliku strony php i następnie przesłałem na serwer. Po wczytaniu strony w przeglądarce i wyświetleniu źródła strony nie znalazłem wklejonego skryptu JSON-LD w sekcji head jak i na całej stronie. W search console google -> dane uporządkowane jest komunikat, że nie wykryto danych uporządkowanych. Stronę utworzyłem w artisteer i wyeksportowałem ją do szablonu php. Po uruchomieniu strony z dysku i wyświetleniu źródła znaczniki są we właściwym miejscu. Część head ze znacznikami wygląda tak:
CODE

<!DOCTYPE html>
<html dir="ltr" lang="pl-PL"><head><!-- Created by Artisteer v4.3.0.60745 -->
<meta charset="utf-8">
<title>--------</title>
<meta name="viewport" content="initial-scale = 1.0, maximum-scale = 1.0, user-scalable = no, width = device-width">

<!--[if lt IE 9]><script src="https://html5shiv.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script><![endif]-->
<link rel="stylesheet" href="style.css" media="screen">
<!--[if lte IE 7]><link rel="stylesheet" href="style.ie7.css" media="screen" /><![endif]-->
<link rel="stylesheet" href="style.responsive.css" media="all">

<script src="jquery.js"></script>
<script src="script.js"></script>
<script src="script.responsive.js"></script>
<meta name="description" content="-------------">
<meta name="keywords" content="-------------">
<?php include_once("analyticstracking.php") ?>
<!-- Znaczniki JSON-LD wygenerowane przez Asystenta do oznaczania danych Google. -->
<script type="application/ld+json">
{
"@context" : "http://schema.org",
"@type" : "LocalBusiness",
"name" : "----------",
"image" : "-----------------------",
"telephone" : [ "----------------------------" ],
"description": "---------------------------",
"openingHours": "Mo, Tu, We, Th, Fr, Sa, Su 01:00-23:59",
"openingHoursSpecification" : {
"@type" : "OpeningHoursSpecification",
"dayOfWeek" : {