TechRanks
25.11.2014, 17:28:10
Witam.
Poszukuję webmastera, który zna się na językach programowania. Jej/Jego zadaniem jest współtworzenie serwisów/stron internetowych razem z grupą webmasterów.
Poszukuję osoby młodej, ambitnej, znającej się na tworzeniu stron, najlepiej studenta informatyki, który ma ochotę w zamian za poświęcenie trochę wolnego czasu, zarobienie dodatkowych pieniędzy, a nawet stałej pracy. Oczekuję od kandydata stałego samokształcenia się, lojalności, zainteresowania i poświęcenia kilku godzin tygodniowo.
Współpraca ma polegać na stworzeniu serwisu oraz rozwijaniu go w zakresie wizualnym jak
i technicznym oraz spełnianiu kontroli webmaster’skiej nad serwisem. Praca wykonywana jest zdalnie.
Informacja o serwisie.
Pierwszy projekt, to serwis przeznaczony umieszczaniu wiadomości, ciekawostek, rankingów i wiele innych informacji dotyczących życia technologii. Głównie technologii używanej przez społeczeństwo, typu sprzęt komputerowy, telefony, itp.. Czas przewidziany na rozruch serwisu wynosi około trzech miesięcy, po tym czasie spodziewane są stałe dochody, które będą przeznaczane zarówno na serwis jak i płace dla osób zajmujących się portalem.
Nasz wkład.
Od siebie oferujemy mnóstwo czasu poświęconego na rozruch serwisu, tak, by wszystko działało prawidłowo, pozyskiwaniu nowych użytkowników oraz oglądających. Przewidziana jest również profesjonalna reklama serwisu. Posiadamy też wiedzę niezbędną do prowadzanie serwisu, która pomoże w doprowadzeniu do czołowych miejsc w naszej kategorii.
Dodatkowe informacje.
Poszukujemy również innych utalentowanych osób, które mają coś do zaoferowania. Jeśli zajmujesz się czymś przydatnym w równych dziedzinach związanych w szeroko pojętym słowie strona internetowa, co może nam pomóc, również prosimy o kontakt.
Osoby zainteresowane, zapraszam do napisania e-maila z poniżej wymienionymi danymi:
praca@techranks.pl
Wymagane informacje:
Imię i nazwisko
Wykształcenie (Jeśli jesteś studentem proszę o kierunek i nazwę uczelni)
Doświadczenie
Umiejętności
Znajomość języków obcych
Telefon kontaktowy
Zainteresowanie związane z projektem/serwisem
Dodatkowe informacje przydatne dla nas
Staramy się odpowiadać na wszystkie posty i e-maile w ciągu maksymalnie dwóch dni roboczych, dlatego, że do każdej uwagi, propozycji czy innej sprawy podchodzimy w sposób indywidualny i przemyślany. Z powodu dużego zainteresowania, uzyskanie odpowiedzi może przedłużyć się do dwóch dni.
W razie jakichkolwiek pytań, proszę pisać na e-mail: L_lipinski@techranks.pl
Pyton_000
25.11.2014, 17:56:04
Widełki płacowe? Czy poszukujecie może jeleni którzy zgodzą się na "przewidziany stały dochód" po kilku/nastu mc.?
TechRanks
25.11.2014, 18:22:46
Cytat(Pyton_000 @ 25.11.2014, 17:56:04 )

Widełki płacowe? Czy poszukujecie może jeleni którzy zgodzą się na "przewidziany stały dochód" po kilku/nastu mc.?
To nie są żadne widełki, nie oszukujemy nikogo. Dołączasz do grupy, która tworzy ten projekt, a po realizacji, reklamie i innych formach promocji strony będą dochody. Ryzykują wszyscy, włącznie z zarządcami. Nie jestem w stanie powiedzieć ile czasu trzeba będzie czekać na zarobki, to jest chyba wiadome. Aktualnie nad tym projektem pracuje sześć osób i szukamy więcej. Szukamy osób, które chcą się przyczyniać do powstawania nowych, wartościowych serwisów.
kayman
25.11.2014, 18:24:51
Cytat(TechRanks @ 25.11.2014, 18:22:46 )

Ryzykują wszyscy, włącznie z zarządcami.
fajna oferta pracy -> idealna do działu dowcipy
TechRanks
25.11.2014, 18:39:56
Cytat(kayman @ 25.11.2014, 18:24:51 )

fajna oferta pracy -> idealna do działu dowcipy

Jakbyś się zastanowił to nie napisałbyś durnego komentarza. Widocznie jest to za dużo dla Ciebie. To, że jest ryzyko muszę napisać, bo nie ma 100% szansy, że strona internetowa przyniesie zysk. Jestem szczery i uczciwy. Nie mam zamiaru nikogo oszukać. Natomiast jakbyś znał się na rynku, wiedział co jest potrzebne i przede wszystkim znał nasze plany to wiedziałbyś, że te ryzyko jest minimalne. Nad wypowiedzią trzeba się zastanowić, a nie "pluć" słowami bez sensu.
kayman
25.11.2014, 18:46:11
Cytat(TechRanks @ 25.11.2014, 18:39:56 )

Jakbyś się zastanowił to nie napisałbyś durnego komentarza.
za darmo to mogę napisać sobie i nie potrzebuję ciebie do stworzenia jakiegokolwiek portalu/aplikacji wstaw co chcesz -> tym się różnimy i tyle jest wart twój pomysł, wieć albo zapłać albo spadaj
pozdrawiam
TechRanks
25.11.2014, 19:00:15
Powodzenia w tworzeniu portalu/aplikacji w pojedynkę.
Również pozdrawiam.
Spawnm
25.11.2014, 19:42:44
Powodzenia w tworzeniu aplikacji przez darmowego programistę

Cytat
Natomiast jakbyś znał się na rynku
To byś wiedział że aby ruszyć z projektem potrzebny jest kapitał początkowy na zatrudnienie programisty, wynajęcie serwera, opłacenie reklam itd.
TechRanks
25.11.2014, 20:03:16
Cytat(Spawnm @ 25.11.2014, 19:42:44 )

Powodzenia w tworzeniu aplikacji przez darmowego programistę

To byś wiedział że aby ruszyć z projektem potrzebny jest kapitał początkowy na zatrudnienie programisty, wynajęcie serwera, opłacenie reklam itd.
Myślałem, że jak napisałem: "Przewidziana jest również profesjonalna reklama" to znaczy to, że mamy finanse na rozpoczęcie, dla Twojej informacji mamy też już wykupiony serwer.
Proszę o komentarze osób wstępnie zainteresowanych. Nie potrzebuję wpisów, które nic nie wnoszą.
kayman
25.11.2014, 20:07:33
Cytat(TechRanks @ 25.11.2014, 20:03:16 )

Nie potrzebuję wpisów, które nic nie wnoszą.
i maja nic nie wnosić, co tydzień trafia się tutaj taki troll co chce za darmochę lub obiecując gruszki na wierzbie żebrze o programistę
trochę to oklepane i juz na nikim nie robi wrażenia
Spawnm
25.11.2014, 20:09:13
Masz pieniądze na wszystko tylko nie na programistę?
Bardzo ciekawie.
A wpisy wnoszą i to wiele
peter13135
25.11.2014, 20:16:02
Czy dobrzy programiści mają czas i chęci na przekomarzanki w takich tematach ?
Chce się wam po 8h kodzenia pisać takie pierdoły ?
kayman
25.11.2014, 20:32:01
Cytat(peter13135 @ 25.11.2014, 20:16:02 )

Chce się wam po 8h kodzenia pisać takie pierdoły ?
ooo jeszcze posiedzę dzisiaj, poza tym czasami trzeba "odwrócić łeb od kodu"
rwtryb
25.11.2014, 20:53:04
Możliwość postowania pod zleceniami i ofertami jest po to, żeby trole internetowe miały gdzie się wyżyć po całym dniu pracy....
Pyton_000
25.11.2014, 21:45:42
Ludzie to ja mam genialny pomysł. Niech Autor otworzy projekt i zrobi go OpenSource, wrzuci na GitHub, obieca wszystkim którzy wrzucają dobry kod zysk jeżeli projekt zacznie zarabiać.
Problemu nie ma, są programiści, jest praca, jest zysk. Czego chcieć więcej

PS Tak po 8h pracy mam ochotę na Trolling pełną gębą

i Widzę że Spawnm też ma czasami ochotę na trochę luzu
Cytat(rwtryb @ 25.11.2014, 20:53:04 )

Możliwość postowania pod zleceniami i ofertami jest po to, żeby trole internetowe miały gdzie się wyżyć po całym dniu pracy....
Kto tu kogo troluje? My czy autor?
Juz wiem co na 1 kwietnia bede robil.. trolowal was takimi tematami, heheszki