Bo 1and1 jest przeznaczone dla konkretnej grupy odbiorcow, widocznie nie jestes ich target'em.
Panel admina to faktycznie porażka, ale serwery sprawują się świetnie. Zależy czego kto potrzebuje.
nazwa.pl tez nie ma jakiegos wspanialego panelu. W sumie, to powiedzialbym, ze nawet bardziej okrojony niz na 1and1.pl, tyle tylko, ze nie ma ograniczenia co do podpietych domen i daje mozliwosc wlaczenia encoderow php takich jak ionCube.
A co do firmy- nieograniczony transfer za 30zl? Ciekawe, wlasciciel na swojej stronie oferuje 5gb transferu za 80zl, dziwny dual offer. Kiedyś zakupiłem hosting na hostnine.com, wszystko było pięknie i kolorowo, nieograniczone wszystko, aż pewnego dnia dostałem mail od supportu, z '
propozycją' przejścia na wyższy pakiet, do tego czasu moja strona będzie zablokowana. Powód- przekroczenie w skali dwoch tygodni 10gb [

] transferu. Nie chce tego odnosic jakos szczegolnie do pdg.pl, po prostu uwazaj. Bo swoja droga troche dziwne, ze z taka oferta w ciagu czterech lat wyzej sie nie wybili. Na nq.pl masz 100gb/miesc za 200zl. Kupujesz serwer do testow i dlatego, zeby Ci domeny nie ukradli? Domene mozesz sobie kupic bez serwera, testy mozesz przeprowadzac na localu ; )