Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Layout] Mini-Ocena
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
deniol13
Witam, proszę o ocenę layouta. A raczej wykorzystanie twitter bootstrap. Chodzi mi o to, czy dobrze go wykorzystałem, umieszczenie elementów, czego brakuje, co was odstrasza, co jest źle a nie samej grafiki [wiem, dosyć dzwine]. Dodam, że statystyki będą uzupełnione tzn. Ilośc wiadomości na forum i rekord użytkowników online, więc na to nie zwracać uwagi. Co uważacie o topie? Zdaje mi się, że jest za wąski ale jak dam szerszy to to gorzej wygląda.

Evinek
Moim skromnym zdaniem layout prezentuje się ładnie prócz góry - czarnego paska.
Nie wiem jak ja bym to zrobił, ale na pewno popatrzał na inne fora.
Reszta czytelna, prosta. Brakuje mi jeszcze jakiegoś logo. Moim zdaniem na każdej stronce powinno być logo, nawet malutkie.

7/10

PS. Masz błąd, zamiast wyloguj masz wylgouj
IceManSpy
Ten czarny pasek jest charakterystyczny dla Bootstrap Twitter (http://twitter.github.com/bootstrap/), chyba że sam go tam wymyśliłeś, jeśli tak to go skasuje, bo nie pasuje takie coś na forum.
Ogólnie jest czytelnie i schludnie.

Przycinaj obrazki następnym razem wink.gif
Helid
- z czarnego paska wyrzuciłbym logo i zostawił tylko menu podręczne + logowanie oraz dodatki ala nowe wiadomości itd
- logo wstawiłbym w miejsce obecnego przycisku wyloguj
- tam gdzie obecnie jest "Strona Głowna" wstawiłbym bread crumbs o ile nie było takiego zamiaru
skowron-line
Świetny layout, 9/10 bo zawsze może być lepszy i do tego powinieneś dążyć.

- czerwony kolor nazwy usera strasznie psuje
- odstęp między czarnym paskiem a nazwą usera z powitaniem powinien być troszkę większy, taki sam jak między napisem a dolnym boxem.

Reszta nic dodać nic ująć.
arek90
Dopasuj czcionkę, przesuń warstwę z tekstem "przeczytaj!" wyżej, wyłącz wygładzanie fonta w miejscach, gdzie będzie czcionka na stronie a nie w formie grafiki. Czarny pasek zmieniłbym na ciemny szary. Poza tym bardzo łady layout
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.