Z odliczaniem czasu w js nie mam problemu, ale gdy wcisnę przycisk pracuj przez 30 minut, to nie odlicza równo 30 minut tylko np. 29:13 itd chociaż minęła zaledwie chwilka od kliknięcia.
Nie wiem w czym jest problem, próbowałem na różne sposoby, ale właśnie wychodzi to że jestem początkującym 'programistą'

Zmienna $razem trafia do komórki, ale nie wiem czemu nie dodaje 1800 sekund tylko 1700 ileś lub jeszcze mniej.. W czym problem?
<?php if ($_POST['praca'] == 0){ // gdy wybiore opcje 0 (30 minut pracy) wykona sie ponizszy kod mysql_query("UPDATE gracze SET zloto=zloto+10, czynnosc='".$razem."' WHERE id='".$gracz['id']."' LIMIT 1"); // dodaje zloto, czas do danego id $gracz = mysql_query("SELECT * FROM gracze WHERE id='".$_SESSION['id']."' LIMIT 1"); // wyciagam wszystkie dane echo 'Twoja postać jest w pracy, do jej zakończenia pozostało: <span id="zegar"></span> <script type="text/javascript">liczCzas('.$pozostalo.')</script>'; } ?>
Myślę, że kod js licznika nie jest potrzebny bo działa on prawidłowo. (Sprawdzałem wpisując 1800 sekund zamiast zmiennej $razem i odlicza od 30 minut)
Pewnie kod ma jakieś błędy, ale tak jak mówiłem - dopiero się uczę.