Witam, obecnie jestem w trakcie nauki tworzenia dynamicznych stron WWW przy użyciu apache+php+mysql. Natknąłem się na poważny problem, który mam nadzieję wiele mnie nauczyć, gdy go rozwiążę. Otóż natrafiłem na funkcję mail(). Gdy wykonuję mój skrypt w przeglądarce, pojawia się komunikat:

Warning: mail() [function.mail]: "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs\przetworzkomentarz.php on line 15

Dowiedziałem się, że nie mam zainstalowanego modułu poczty. Sprawdziłem to też w phpinfo() - pokazuje wartość "no value". W przyszłości planuję postawić własny serwer, gdzie będzie ponad 20 kont pocztowych dla 20 użytkowników. Chciałbym się się Was doradzić jaki moduł poczty byłby najlepszy? Słyszałem o sendmail... czy to dobry program?
Jego konfiguracja jest bardzo skomplikowana i dlatego chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć instrukcję krok po kroku jak go skonfigurować. Chyba, że proponujecie mi coś innego.

Słyszałem również o programach, które korzystają z zewnętrznych serwerów do wysyłania poczty. Chciałbym taki sobie ściągnąć na czas nauki tworzenia stron i również go skonfigurować. Co mi polecicie?