Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: cynk na fajne serwery www
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Martwiak
Heja,

grzebie sie juz troche w php i przymierzam sie do zaprezentowania swiatu moich dziel. Chce kupic jakis fajny i tani serwerek www (20-50mb) razem z domena: jakie znacie serwisy hostingowe zajmujace sie czyms takim? Znalazlem fajne oferty na netax.pl i beep.pl. Co o nich myslicie?

Pozdrawiam!
kicaj
Zalezy jaki to dla Ciebie tani, no bo wiesz np. domena .pl jest 4x droższa niż .com, .net, .info,... itp??
Martwiak
Jezeli juz to w gre wchodzi tylko domena .com, a jezeli chodzi o taniosc to mam na mysli okolice 150-250 zlociszy na rok. Na netaxie serw kosztuje 149 i domena 90, na beepie domena 65 zeta i serw kolo 80 (ale beep istniej ok. 1,5 roku a netax prawie 4 lata..). Kwestia tego zeby miec te 2 - 3 maile, troche aliasow, dostep do php i pewnosc ze firma bedzie istniec smile.gif Moze ktos zna jakis hosting wlasnie w tych granicach cenowych - bedzie przynajmniej miedzy czym porownac. Tylko z gory prosze bez takich hostingow pokroju onet.pl czy netart.pl (chodz ten drugi to od biedy..). Chodzi o to, zeby miec z czego wybierac (a noz jeszcze komus sie to przyda..).
zalew
polecam ci www.graff.pl jestem na nich od 2lat, szybkie lacza, pomocni w razie problemow, doinstaluja czy poprawia cos jak bedzie potrzbne, panel do zarzadzania kontami, itp.. praktycznie BEZAWARYJNI. sprawdz tam cene czy ci pasi itp.. jak cos to napisz mi mail ja ci powiem do kogo sie odezwac konkretnie.. za domene narzutu ci nie robia, czyli kupujesz za 49pln com net org
zombie
byl tu juz kiedys taki temat... ktos polecil div.pl... naprawde tani, ale nie wiem na ile bezawaryjny
itsme
swego czasu bylem na div.pl cenowo byl ok ale niestety mial pare awarii

ostatnio polecam home.pl pelen profesjonalizm, super pomoc 0801.... i chat z operatorem... same plusy jeden minus to cena 900 zl za rok ale oplaca sie - placisz wymagasz i masz spokoj.

cala edycja konta z poziomu www poczta ftp ukryte katalogi swietne staty

w chwili obecnej siedze na www.newcomo.pl
DeyV
Od ponad roku współpracuję z www.nQ.pl i jestem zadowolony. Co prawda czatu z operatorem brak winksmiley.jpg ale za to ceny są znacznie bardziej przyzwoite. Tak, że nawt normalny człowiek może znaleźć coś dla siebie.
A chyba warto, bo chodzi naprawdę szybko, stabilnie - nie zdażyła mi się chyba ani jedna awaria, no i oczywiście panel administracyjny, ustalanie wielkości kont, dodawanie aliasów, ochrona przeciwspamowa no i cała ta reszta.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.