Jestem studentem zaocznym i muszę stworzyć stronę w PHP, strona jest banalnie prosta, ale niestety nie mam czasu zająć się nauką PHP i stworzeniem tej strony, (sądzę, że dla osoby która pracuje codziennie w PHP stworzenie takiej strony może zająć godzinę może dwie).
Osoby którzy studiowali zaocznie wiedzą o czym mówię z tym brakiem czasu.
Prosiłbym o pomoc w stworzeniu tej strony, oczywiście dobre chęci potrafię wynagrodzić

Tematyka:
Przygotować system ułatwiający podejmowanie decyzji dotyczących wyboru potrawy z danej kategorii jaką można przyrządzić.
Użytkownik proszony jest o podanie następujących informacji:
-kategoria(rodzaj potrawy jaką chce przygotować)
-koszt- wybiera jedną z trzech wartości: koszt niski-*, średni- **, wysoki-***,
-trudność - wybiera jedną z trzech wartości: łatwe-*, średnie-** ,trudne-***,
-czas- podaje maksymalny czas, jakim dysponuje.
System na podstawie podanych parametrów wskazuje, jaka potrawę można wybrać.
Parametrem wymaganym jest tylko kategoria. Pozostałem parametry są opcjonalne(checkbox).
(Sądzę, że najprostszym sposobem będzie użycie SELECTów dla kategorii, kosztu, trudności i czasu)
W przypadku braku przepisu spełniającego kryteria, powinien wyświetli się odpowiedni komunikat.
Część bazodanowa może być oparta na dowolnym serwerze-musi składać się przynajmniej z 5 encji.
(Część bazodanowa jest już zrobiona, nie trzeba tracić czasu na wpisywanie danych)
Jak widzicie- temat prosty, osoby zainteresowane proszę o kontakt smerf_usek@o2.pl
Podkreślę- 'pomoc' nie jest darmowa.
Pozdrawiam
smerf_usek