Witam

Na samym początku chciałbym prosić o wyrozumiałość ponieważ nie jestem patafianem który nie potrafi czytać smile.gif
Sytuacja wygląda następująco:
Wykupiłem sobie domenke oraz dostałem do niej serwer gratis był to jakiś ruski chyba kgb ponieważ chodził jakby chciał bardzo a jednak nie mógł.
Zainstalowałem sobie na nim oscommerce a że kiedyś miałem już z nim do czynienia przeedytowałem sobie go pod własne potrzeby.

Problem polega na tym iż kiedy zmieniłem hosting z kgb na Home.pl strona zaczęła totalnie wariować.
Parę błędów naprawiłem już samemu jednak ten przyprawia mnie o koszmary w nocy.

Kiedy próbuje się zalogować do panelu administratora wyskakuje mi blad w dwoch roznych przegladarkach wyglada on inaczej
FireFox: The request not found /admin/admin
IE: Page not found 404

Pliki configure zostały dobrze ustawione dzwoniłem nawet już do wsparcia technicznego home i sami ustawili tak aby było dobrze.
Za każdym pierwszym razem kiedy próbuje się zalogować wyskakuje mi błąd kiedy jednak cofnę stronę i wpisze login i hasło poraz kolejny wchodzi do panelu administratora bez problemowo.
Dzwoniłem już kilka razy do wsparcia technicznego home jednak oni nie wiedza nawet administrator ktory zna sie na oscommercie powiedzial ze pierwszy raz spotkal sie z czyms takim.
Kombinowałem już z wszystkim dosłownie może ma na to jakiś wpływ register_globals poniewaz na poprzednim serwerze był on wyłączony i musiałem doinstalowac do sklepu modul aby wylaczyc register_globals.
Z tego co wiem home.pl obsługuje register_globals.
A może chodzi o Safe Mode poprostu nie mam pojęcia przesiedziałem już nad tym 3 dni i próbowałem chyba wszystkiego może ktoś z was miał taki problem na home.pl

Dodam jeszcze iz problem występuje tylko wtedy kiedy usune wszystkie dane z przegladarki historie cookies itd.
Pozniej dziala bez problemowo po czym po jakims czasie znowu musze sie logowac do systemu dwa razy.
Jest to dosc upierdliwe

Naprawdę postawie piwo albo nawet jacka danielsa jak ktoś zna na to rozwiązanie.