Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: smarty i amxbans
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
wenu
Witam , walcze z pewnym skryptem nazywa sie amxbans do sciagniecia tutaj http://www.speedyshare.com/352508120.html

moj serwer : info php

brak na niam obslugi smartów wyczytałem ze idzie je zainstalowac na każdym ftp osobno , tak wiec zrobilem ii lipa zamiast stofny mam biale tlo .
dodam ze skrypt amxbans wymaga Hosting na stronę (z obsługą PHP5, magic_quotes_gpc, pear oraz smarty)

Prosze o pomoc

Pozdrawiam
nmts
Z tego co pamiętam trzeba w include/functions.inc.php zakomentować linie(są dwie):

1. <?php
  2. include("$config->update_url/version.inc");
  3. ?>
wenu
hm a mozna ciut jasniej ? ;>
ayeo
Jaśniej się nie da!
wenu
chodzi o /* *\ komenatrz tak? zrobilem i sypie błędem

Warning: Unterminated comment starting line 309 in /home/virt_www/301/banlist/include/functions.inc.php on line 309

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/virt_www/301/banlist/include/functions.inc.php on line 309

Ayeo prosze o troszke wyrozumiałośći ;p
ayeo
Komentarz w PHP to // na początku linii lub /* komentowany fragment */
wenu
edit : zle skomentowalem teraz sypoei tak

Fatal error: Smarty error: unable to write to $compile_dir '/home/virt_www/301/lib/php/Smarty/templates_c'. Be sure $compile_dir is writable by the web server user. in /home/virt_www/301/lib/php/Smarty/Smarty.class.php on line 1095

@ oj niezdarzyłęm sie poprawic za nim odpisales ;p
nmts
No przecież piszę, co oznacza błąd.
wenu
domyslam sie ze chodzi o prawa zapisu wiec nadalem plika chmod 666 :< ja jestem raczkujacy dopiero prosze naparwde o wyrozumiałość

i jak nikt nie pomoze?sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.