Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [html][szablon] Szablon allegro
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
mczlowiek
Witam, prosze o opinię tej strony:

szablon allegro

pozdrawiam!
skowron-line
Brak polskich znaków, ale ogólnie jak na szablon Allegro to jak najbardziej tak. Bardzo czytelny
mczlowiek
jeślichodzi o polskie znaki, to problem zginie w momencie wgrania szablonu na serwis allegro.
pyro
Co do kodu:
  1. Dlaczego menu po lewej jest zrobione jako lista? (Tyle, że nie każdy odsyłacz, tylko każdy element blokowy). Lepiej by to było zrobić jako divy
  2. Stosujesz tagi <h2>, ale nie pomiędzy tagami <h1>. Do tego jeszcze <h1> i <h2> są tak samo sformatowane. To raczej powinien być sformatowany odpowiednio zwykły tekst.
  3. Do <h2> dajesz background jako obrazek, zamiast zrobić to odpowiednio za pomocą kodu
Jeśli chodzi o wygląd to generalnie nie jest źle. Osobiście po wejściu na aukcję nie lubię, jak w szablonie jest `n4gmatffane` i się w nim gubię. Lubię prostotę (przynajmniej w szablonach allegro), żeby nawet niedoświadczeni allegrowicze nie mieli problemów z nawigacją.
drake88
Gdzie jest head, body? Gdzie znaczniki meta? 1+/10, nawet title nie wstawiłeś.
mczlowiek
Cytat(vonEverest @ 13.07.2009, 15:49:31 ) *
Gdzie jest head, body? Gdzie znaczniki meta? 1+/10, nawet title nie wstawiłeś.

jakbyś dobrze czytal to jest szablon na allegro, tam te znaczniki są zbędne winksmiley.jpg

dzieki za zainteresowanie i wszelkie opinie
drake88
Cytat(mczlowiek @ 13.07.2009, 16:59:12 ) *
jakbyś dobrze czytal to jest szablon na allegro, tam te znaczniki są zbędne winksmiley.jpg

dzieki za zainteresowanie i wszelkie opinie

A kodowanie gdzie?
mczlowiek
Cytat(vonEverest @ 13.07.2009, 17:00:58 ) *
A kodowanie gdzie?

Wstawiałeś kiedykolwiek, jakikolwiek szablon na allegro?
Ciupaska
Bardzo fajny i czytelny szablon, na pewno świetnie będzie się prezentować na "Aukcji"
Fifi209
A wyglądu mi się podoba, jest prosty ale kolorystycznie ładnie się prezentuje. ;d
Babcia@Stefa
Świetny szablon, bardzo czytelny, wszystko na Swoim miejscu 5/5 smile.gif

Pozdrawiam, WebNuLL
mczlowiek
nowy szablon, proszę o ocenę

Odwiedź moją stronę
ARJ
Cytat(mczlowiek @ 13.07.2009, 09:40:22 ) *

szablon allegro

pozdrawiam!

http://www.freecsstemplates.org/preview/professional
wg regulaminu do oceny dajemy swoje prace
Poker
nie wiem czy robisz te szablony dla siebie czy dla kogoś, jeśli dla kogoś to jaki trzeba mieć tupet żeby sprzedawać komuś szablon który pobierasz z darmowej strony...
mczlowiek
Szablony robię wyłącznie na swój uzytek. Przedstawiając tutaj szablon chciałem uzyskać Waszą opinię na temat rozmieszczenia poszczególnych elementów, jak się prezentują itp.
nospor
Cytat

szablon allegro

pozdrawiam!
Tak bezczelnego zerżnięcia z darmowego szablonu już dawno nie widzialem. Zmienileś jedynie slowa "id" na "class"

Cytat
Przedstawiając tutaj szablon chciałem uzyskać Waszą opinię na temat rozmieszczenia poszczególnych elementów, jak się prezentują itp.
Trzeba bylo dac linka do oryginalu i zapytać się nas jak nam sie podoba ich ulozenie jakie oni zaproponowali
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.