Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ajax] Przeglądanie stron
Forum PHP.pl > Forum > XML, AJAX
MolTAR
Witam
Mam pewną stronę, która oparta jest o ajaxa - pobiera dane z bazy dzięki ajaxowi i wyświetla je za pomocą javascript na stronie. Chciałbym pobrać zawartość tej strony tak jak to robi curl tylko, że curl pobiera sam kod javascript, który się nie wykonuje, a mi chodzi o to żeby dostać to co widzę w przeglądarce. Próbowałem już zmieniać adresy skryptów na globalne, ale skrypty ajaxa dalej się nie wykonują i zamiast tego wypisuje ciągle 'ładowanie danych'.

Próbowałem już pobierać kod curlem ze strony - zmieniać adresy na globalne w treści strony i w skryptach i dalej nic nie działa.

Znacie może jakieś narzędzie, które zwróci mi ten już wykonany w javascripcie kod HTML?

Dzięki za pomoc
ActivePlayer
Jeśli chcesz pobrać dane konkretnej strony przez curl, nie pozostaje nic innego jak przeanalizować javascript i dostosować zapytania curl pod niego. Narzędzia które wyrenderuje Ci stronę i dopiero zwróci jej wynik raczej nie znajdziesz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.