witam Mam pytanie jest stworzony moduł za pomocą admin-generatora w symfony 1.2, i teraz jak zrobic aby filtry przy wyświetlaniu listy były w nagłówku a nie po prawej stronie?
destroyerr
7.02.2009, 18:28:12
Mógłbyś sam zadać sobie trud i poszukać tego trochę. Musisz zmienić theme dla generatora i w tym nowym musisz nadpisać plik indexSuccess.php. Jak? A to już sobie znajdziesz w defaultowym themie dla admina. Ja już w Ciebie uwierzyłem, że dasz radę, teraz Ty uwierz
stachuf11
7.02.2009, 18:52:20
dzieki, sprobuję a jest jakas dokładniejsza dokumentacja gdzieś do przebudowywania admin generatorów niż to co w http://www.symfony-project.org/book/1_2/14-Generators bo tam za wiele nie ma o programowaniu, trochę o konfiguracji i to wszystko ale wystarczyło dziekuje za pomoc
AxZx
7.02.2009, 20:08:15
z tego co ja wiem, to po prostu kopiujesz interesujące Cię pliki z katalogu cache i wklejasz do katalogu templates interesującego Cię modułu. w nim zmieniasz co chcesz. ma to pewną wadę, no ale ja innego rozwiązania się nie dopatrzyłem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.