piesdoroty
18.12.2008, 17:49:26
pomocy, dostaem w spadku strone do administracji w html+php+flshowe. Mam za zadanie wrowadzic tlumaczenie strony na j. angielski, mam wszelkei materialy od poprzedniczki wchodze na serwer i nijak nie wiem z ktorej strony to podejsc, czy wpisac specjalny kod, z odnosnikiem(tlumaczenie mam w word) czy budowac po kolei strony z podmienionymi napisami? ratunku...
mike
18.12.2008, 17:51:42
Po co się bierzesz za coś czego nie potrafisz?
I przestań się wydzierać jak gówniarz w piaskownicy. Proszę natychmiast poprawić tytuł (Piszemy małymi literami!).
piesdoroty
18.12.2008, 18:05:57
to sie nazywa pomoc /
memory
18.12.2008, 18:17:54
znasz chociaz troche php?
mike
18.12.2008, 18:59:33
Cytat(piesdoroty @ 18.12.2008, 18:05:57 )

to sie nazywa pomoc /
Powiedz mi jakiej pomocy się spodziewasz? Co przez pomoc rozumiesz?
Nie wiemy nic o Twoim serwisie. Nie wiemy nic o tym jak został napisany. Mamy zgadywać jaki jest kod źródłowy? Pomyśl przez chwilę i odpowiedz mi.
Poza tym czy Ty znasz w ogóle PHP? Umiesz coloklwiek? Wątpię.
piesdoroty
18.12.2008, 23:08:53
wiesz mike, ty musisz byc bardzo mądry, nie znam php, uczę się i nie oczekuje rozwiązania, szukam wskazówki. a ty pewnie nie pamiętasz jak raczkowałeś w temacie. żenujący poziom moderatora from łęczna city, pióra z d...py ci wystają. kończę, bo szkoda mojego czasu i klawiatury
mike
18.12.2008, 23:22:15
Pytam Cię jakiej pomocy oczekujesz. Powiedz coś o skrypcie. Jak jest napisany? Co tam jest? Może jakiś gotowiec?
Skąd mamy do cholery wiedzieć jak Ci pomóc skoro nic nie wiemy o Twoim problemie.
Powtarzasz cały czas, że chcesz się czegoś nauczyć. A ja mam radę. Naucz się czytać i odpowiadać na pytania.
To tak jakbyś poszedł do mechanika i zapytał o coś i nie chciał mu jednocześnie powiedzieć jakim samochodem jeździsz.
Czy zauważyłeś żebym źle się o Tobie wysławiał lub CI ubliżał? Nie. Więc zacznij się zachowywać jak człowiek albo to ostatni Twój post na tym forum.
Nie będę tolerował jakiegoś gówniarza, który odpowiedzieć na proste pytanie nie potrafi i jeszcze skomle.
dave666
19.12.2008, 02:08:50
hahaha ostro wybaczcie ze tak pisze ale ile ty masz lat "
piesdoroty" tu są naprawdę bardzo inteligentni ludzie którzy potrafią pomoc tylko trzeba normalnie ich poprosić o to i dobrze sformułować pytanie a odpowiedz dostaniesz zawsze może nie taką jakiej oczekujesz ale na pewno cię nakierują na dobrą drogę więc nie obraż się ale czasami trzeba zachować trochę kultury i szacunku do innych aby otrzymać pomoc bo za chamstwo odpowiada się chamstwem

a tak na marginesie jeżeli nie znasz php to po prostu skorzystaj z tłumaczenia google
http://translate.google.com/translate_tools?hl=pl wujek google nie gryzie czasami warto poszukać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.