Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wam teżforum chodzi tak strasznie wolno?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
maciu
Od czasu konserwacji serwera, tj. od niedzieli forum strasznie wolno chodzi. U Was też tak jest?
enceladus
Wolno jak wolno - ale ciągle wylogowuje mnie i do tego jeszcze oznacza wszystkie posty jako przeczytane sad.gif koszmar.
Zepco
U mnie to samo. Czasem jest dobrze, ale ogólnie jest koszmar.
Łączę się przez Neo+.
Aiker
U mnie dokladnie to samo tez mam neo+
enceladus
Może ktoś z adminów przyklei info o stanie bramki w POZMAN-ie i problemach w dostępie z TPSA.
Siner
A ja nie łącze sie przez neo, ani zadną inną usługą TP
i też mam problemy.
seaquest
Cytat
Wolno jak wolno - ale ciągle wylogowuje mnie i do tego jeszcze oznacza wszystkie posty jako przeczytane sad.gif koszmar.

idealnie to samo
[Regis]
JA mialem ten problem do wczoraj - dzisiaj jest juz chyba ok smile.gif
cichy
U mnie na szczęście działa w miare dobrze.
Ogólnie żadnym różnic nie zauważyłem.
Łacze to sieć blokowa (prawdopodobnie na polpaku)

Pozdro
spenalzo
Proponuje składać zażalenia prosto do TeleZłodzieja: http://www.telekomunikacja.pl/kontakt/

Jeżeli używam proxy to mi forum sie w 1-2 minuty łąduje. Bez proxy przez dwadzieścia minut sie nie otworzyło.........
enceladus
Ja musiałem cały swój ruch do Pozmana przepchać przez proxy w IP, bo inaczej to nic praktycznie nie działa w godzinach szczytu sad.gif
Z zaprzyjaźionych źródeł wiem że sprawa bramki ciągle wygląda marnie - TPSA tnie konkurencję aż 'miło'. Sprawa bramki dziwnie zbiegła się z uruchamianiem przez PCSS najszybszej sieci szkieletowej w PL - 10-giga ethernet po WAN-ie.
spenalzo
Ja mam nadzieje, że zTPSA coś bardzo niedobrego sie stanie i na rynek wejdzie konkurencja (teraz nie można mówić o konkurencji ze strony Netii czy Dialogu sad.gif) bo teraz ma wszystkich i wszystko w dupie - jedzie sobie po ewentualnej konkurencji jak chce. Nawet jeżeli dostanie karę od jakiegośtam urzędu to gorzej dla abonentów, przecież skądś musi wziąść pieniądze.
A jak jeszcze raz Czubówne zobacze w TV to chyba wywale TV za okno aaevil.gif laugh.gif
cichy
Cytat
A jak jeszcze raz Czubówne zobacze w TV to chyba wywale TV za okno aaevil.gif laugh.gif

Z czegoś musi kobita żyć...
A najśmieszniejsze jest to że jak reklamowali te telepunkty czy jak to sie zwało to w jakimkolwiek mieście by nie byli zawsze zaczepiali tych samych przechodniów.... aaevil.gif

Cytat
Nawet jeżeli dostanie karę od jakiegośtam urzędu to gorzej dla abonentów, przecież skądś musi wziąść pieniądze.

To ludzka rzecz... okradać.

Pozdro
FiDO
Ja akurat mam neta z sieci ktora jest polaczona bezposrednio z POZMAN'em, wiec forum smiga normalnie, ale nadal pozostaje problem zaznaczania sie postow jako przeczytane. W wiekszosci przypadkow klikniecie na link "idz do ostatniego posta" powoduje, ze pojawia sie "nie ma zadnych nowych postow od Twojej ostatniej wizyty"
Bakus
mi forum chodziło kiepskawo, ale od wczoraj coś rusyło... winksmiley.jpg

Apropos Czóbówny [winksmiley.jpg] - jej głos na samym początku połączenia z 0800102102 doprowadza mnie juź do białej gorączki...
Przez te wszystkie awarie i problemy z neozdradą jej głos i ten pier...... numer infolini znam na pamięć...
Jak umrę, to będę ich wszystkich nawiedzał nocami i mówił o problemach z łączem...
DeyV
echhh.
U mnie forum chodzi 'ładnie', ale ... tylko w godzinach późnoNocno - porannych.
A o każdej innej porze jest .... ogólnie powiedziawszy źle.
Przyczyna?
Oczywiście DSL tpsa sad.gif
seaquest
no a mnie dalej chodzi do dupy

Bakus, ty jesteś gurolem :?: ;-)
Bakus
ruszyło - teraz lepiej?
P.S. NIE!
itsme
zapewniam Was ze to kwestia dni aby bylo lepiej jednoczesnie informuje ze sponsor php.pl nie ma wplywu na transfer (jak wiadamo)

server jest obciazony max. w 10-15%

Pozdrawiam
Zepco
Cytat
zapewniam Was ze to kwestia dni aby bylo lepiej jednoczesnie informuje ze sponsor php.pl nie ma wplywu na transfer (jak wiadamo)

Pozdrawiam

Nikt nie wini sponsora. Jedynym winowajcą są Te Psy, co ludziom żyć nie dają. Zastanawiam się tylko, jak to wpłynie na zarobki firm, które łączą się przez pozman...

Pozostaje nam chyba czekać na firmy zagraniczne, które po wejściu do unii zaczną konkurować z monopolistą.
Bakus
Cytat

Pozdrawiam

Nie ma się co tak gorączkować... Już o tym było... winksmiley.jpg
hihihihihihihihihi...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.