Witam,
Mam problem z instalacją w/w urządzenia na systemie WinXP problem polega na tym, że urządzenie instaluje się do pewnego momentu (prawie cała instalacja przechodzi porpawnie) problem pojawia się na końcu. W okienku pojawia się informacja, że został napotkany błąd krytyczny. Żaden numer błędu jest nie zwracany. Po tym krótkim komunikacie instalacja przestaje być kontunuawana (wyłącza się). Urządzenie jest widziane przez komputer jednak nie można wykonać połączenie (nawet nie można odinstalować). Czy ktoś może miał podobny problem? Dodam jeszcze, że próbuję go zainstalować na komputerze stacjonarnym, który nigdy nie był podłączony do internetu oraz nie miał wgrywanych żadnych poprawek. (Próba instalacji była przeprowadznoan na dwóch różnych komputerach oba nie bu=yły nigdy podłączone do internetu) Może brak jakiejś poprawki? Bo już nie rozumiem czemu się nie da. Próbowałem napisać do ERY jednak dwa razy odpisali, żebym zaktualizował oprogramowanie modemu (co zrobiłem) i nic więcej ie byli w stanie napisać.

PS Pomoc ery to chyba osły jeśli nie mógłbym podłączyć tego w pracy i zaktualizować to niby jak mógłbym to zrobić jeśli nie mam dostępu do internetu? Niesamowite.