fire_dept
26.01.2011, 19:58:39
Witam,
Mam już dość długo domenę sound-soul.pl zajmował się ją mój kolega, niestety teraz nie mam z nim kontaktu.
Chodzi mi o to, że kiedyś najeżdżając kursorem na link w dolnym pasku przeglądarki pojawiał się link sound-soul.pl/link/ a teraz sound-soul.cba.pl/link/ czym to może być spowodowane i jak temu zaradzić ?
Drugi problem to to, że miałem mejla w domenie mejl@sound-soul.pl z przekierowaniem na pocztę w wp.pl i to również nie działa.
Byłoby super jakby ktoś poradził mi jak to ugryźć ponieważ nigdy tym się nie zajmowałem, a jest to dość ważne dla mnie.
Hekko
26.01.2011, 20:58:26
A masz dostęp do serwera na którym jest ta strona WWW ? Bez tego nic nie zdziałasz.
Mephistofeles
27.01.2011, 12:38:56
Domena opłacona?
fire_dept
27.01.2011, 18:12:21
Tak mam dostęp do domeny (jest opłacona) i dostęp do serwera narazie jest to darmowy serwer z cba.
Jakieś rady ?
Hekko
28.01.2011, 09:58:47
Sprawdź ustawienia skryptu. Czy jakiś url gdzieś tam nie jest tak wpisany.
Mephistofeles
28.01.2011, 10:36:12
Sprawdziłem. Strona otwiera Ci się w ramce, dlatego linki (relatywne) odnoszą się do .cba.pl. Domena jest podpięta prawdopodobnie pod inny serwer (sprawdź sobie IP jakie zwraca DNS dla domeny .pl a jakie dla .cba.pl). Musisz ją zaparkować na cba.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.