Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]ots lista
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Wredny
Moja strona ots lista otslista.bo.pl proszę o ocenę..... mam tam mało serwerów 27 bo kilka minut temu usunąłem 126 = offline.

proszę o ocenę pod kątem kodu php.... a nie wyglądu bo to w tym wypadku jest mało ważne.
Louner
Kodu php nie widać, więc trudno ocenić stronę pod jego kątem. :]
Wredny
no wiem ale tak ogólnie rozwiązania wykorzystane na stronie itd.
empathon
Strona jest tak prosta, że skryptu który ja obsługuje nie ma jak/co oceniać.
Jedyne co możemy ocenić to wykonanie:
  • tabelki
  • nie semantyczne wykorzystanie znaczników
  • strasznie ciężki top
  • style inline

Btw nie "FAG" tylko jeśli już to "FAQ" czyli Frequently Asked Questions chyba, że miałeś na myśli co innego winksmiley.jpg
derbi
witam lacze sie za pomoca funkcji fsockopen z serverem i no stop funckja zwraca mi null czyprotokol servera ots sie zmienil ? czy mam laczyc sie na porcie 7171 czy moze jakims innym ?
daw22
Nie zmienił się protokół OTS'ów, nadal się łączymy z portem 7171 [no chyba, że ktoś inny ustawił]
sniezny_wilk
Oprócz tego co powiedział empathon, można dorzucić jeszcze brak zgodności z xHTML i to zarówno na stronie głównej jak i w stronie która "wypada" z frame (dużo błędów jak na tak mały kod), oraz bardzo duży bug związany z odpaleniem strony pod FF, przynajmniej u mnie po kliknięciu na listę serwerów, wiesza całą przeglądare.
Sabistik
Zamykam. Temat sprzed pół roku, odświeżony niepotrzebnie przez derbi z pytaniem nie na ten dział.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.