Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ocena]Mój blog)
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
fjellah
Jak w temacie: co byście poprawili, co Wam się podoba. Proszę o ocenę w skali 1-10 - adres(to tylko szablon, bez żadnej funkcjonalności). Dzięki i pozdrawiam.
//edit:administratorzy sprawdzają stronę, także dostęp będzie możliwy dopiero za klika godzin - jak piszą(
phpion
Linkując grafiki, style oraz pliki JavaScript na localhost skutecznie utrudniasz nam zapoznanie się z pracą czarodziej.gif
fjellah
wstydnis.gif Zły index.php - poprawione)
Spawnm
nadal zły link -> 000web...
popraw.
fjellah
Pisałem w pierwszym poście, że trwa sprawdzanie mojej strony przez administratorów, pod kątem niebezpiecznych treści i że zajmie im to prawdopodobnie kilka godzin. Link jest prawidłowy, jak i ścieżki do css i js. Jednak zacznie działać, tak jak wspomniałem, za kilka godzin, o czym powiadomię Was w tym temacie) Pozdrawiam.
varez
a dlaczego hostujesz sie tam?
sa lepsze miejsca..
fjellah
Ponieważ poprzedni hostingowiec lekko leciał w kulki, postanowiłem go zmienić - nowy adres. Zapomniałem powiedzieć w pierwszym poście: strona jest zrobiona według standardów, ale jest wyświetlana poprawnie, tzn. tak jak to sobie wymyśliłem, tylko w chrome, operze, ff - IE, nawet v 8.0 jak zawsze idzie pod prąd. Pozdrawiam.
BTW: Ktoś ma pomysł, czemu po lewej stronie obrazka w ostatnim newsie, wyświetlają się jakieś dziwne kreski?
Retio
Jak na mój gust, to fajne smile.gif Lubię tego typu strony smile.gif Ocena 7/10.
siatkarzyna
Mi się średnio podoba taki standard nic nowego nic szczególnego 3/10
Kildyt
A fee! Nic się nie trzyma siebie. Gdzie ja trafiłem? Co to za strona? Co mi mówi logo? Dlaczego mam oddalać wzrok, żeby przeczytać informację pozycjach w nawigacji górnej? Paski są paskudne, a już kategorycznie jako tło dla tekstu.
Jednym słowem: Czy ja jestem niedowidzący?!
Czuje się jakbym oglądał archiwum pierwszych stron internetowych. Tyle kolorów jest dostępnych, a ty musiałeś wybrać właśnie te dwa.

Jeżeli przez kolorystykę i czcionkę chciałeś wytworzyć pewien klimat to IMHO to ci się nie udało.

Kilka h1? Deklarujesz kodowanie UTF-8, a nie możesz wkleić odpowiedniego unicod'a, tylko piszesz "( c )".
fjellah
Cytat(kildyt)
Tyle kolorów jest dostępnych, a ty musiałeś wybrać właśnie te dwa.

Kolorystyka ma dla mnie dla mnie znaczenie symboliczne...
Cytat("kildyt")
Paski są paskudne, a już kategorycznie jako tło dla tekstu.
Jakie paski? Nie wiem o co ci chodzi?
Cytat(kildyt)
Jednym słowem: Czy ja jestem niedowidzący?!
Znowu nie wiem o czym mówisz) Jak ten cytat ma się do reszty twojej krytyki? Który element mówi, że tak cię kategoryzuję?
Cytat(kildyt)
Kilka h1? Deklarujesz kodowanie UTF-8, a nie możesz wkleić odpowiedniego unicod'a, tylko piszesz "?".
...i znowu - co cię boli?)
Następnym razem, jak będziesz kogoś oceniał, staraj się nazwać po imieniu jego błędy, wraz z argumentami.
Kildyt
Ok, następnym razem porobię screenshoty i zaznaczę strzałkami co jest IMHO nie tak.

Chodziło mi o ( c ), ale IP.Borad automatycznie zmienia na ©.
Nie widzisz na swojej stronie pasków? A tło nagłówków nawigacji?
Może dla ciebie kolorystyka ma znaczenie symboliczne, ale strony nie umieszczasz w internecie dla siebie, tylko dla innych.
Co do niedowidzenia, to nie możesz to potraktować jako osobny punkt mojej krytyki? Chciałem przez to powiedzieć, że czcionka gdzieniegdzie jest za duża, kolory są zbyt kontrastowe (trudno żeby nie były).
kavka
Strona znowu niedostępna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.