Nie jestem fanem piłki a stronę z pewnością moża pooprawić
oto moje sugestie:
1. herb i nazwa stony są małe w stosunku co do wielkości topu
należałoby je powiększyć lub uciąć kawałek topu z góry(do poziomu głów piłkaży) a herb i nazwę przenieść pod, w okolice ich podudzia

2. ladnie komponuje się "ustaw jako startową" i "dodaj do ulubionych" ale należało by dodać jakiś trzeci przycisk np. "kontakt z autorem" napisy są odrobine przy długie i psuje to wygląd należało by je zapisać w ten sposób:
ustaw jako
startową
3. górny top jest szerszy niż reszta strony należało by go troszeczke poucinać po bokach tym bardziej że nie znajduje się tam nic ważnego.
4. razi mnie jeszcze ta angielska flaga w tle, zamalować na niebiesko ponieważ wogóle nie pasuje
5. stopka w przeciwieństwie do loga może pozostać w takiej szerokości ale jest pusta
należało by dodać tam "kontakt" "copyright by" i tym podobne to sprawi że napewno będzie wyglądać lepiej i będzie spełniać jakąś funkcje na tej stronie
6. dla mnie połączenie czerwonego z niebieskim przynajmniej w tych odcieniach to kompletne nieporozumienie rozumiem tylko że to barwy klubowe i nikt nie zamierza ich zmieniać

ach ci starzy designerzy
7. niepodobają mi się zokronglane nagłówki "dziś walne zebranie ..." ja zrobiłbym kwadratowe
8. w "pozostałych wiadomościach" czcionka daty jest większa niż czcionka wiadomości czyżby data ważniejsza była od treści
9. w "ogłoszeniach" należałoby ustawić odstępy wewnętrzne
10 w menu zaraz pod topem zastosowane został ukośne linie do przedzielenia działów według mnie niepotrzebnie ponieważ nigdzie na stronie nie ma nawiązania do elementów ukośnych, zastąpiłbym je pionowymi
11. nie znalazłem mapy serwisu a przy tak rozbudowanym byłaby wskazana