Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML]Moja strona na domenie cba
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
dapon
Witam.
Zrobiłem wreszcie swoją pierwszą stronkę internetową, ale nie potrafię jej wgrać na domene na stronie www.cba.pl
Zarejestrowałem się tak jak nazywa się moja strona.
Stworzyłem baze danych i nie wiem jak przesłać swoje pliki html i zdjęcia znadujące się na stronie do tej domeny.
Proszę o pomoc.
Ponoć wstawianie stron na domene jest łatwe, ale ja jeszcze tego nigdy nie robiłem.
Michasko
Chcesz wgrać swoje pliki na serwer, czy podpiąć domenę pod serwer? Bo to 2 różne rzeczy smile.gif

Jeśli wgrać pliki - użyj klienta FTP (np. Total Commander). Instrukcje obsługi znajdziesz...wszędzie, jeśli tylko wpiszesz "jak wgrać pliki na FTP" w google.
Jeśli podpiąć domenę - szukaj gdzieś w panelu klienta lub czymś analogicznym.
_Borys_
Wchodzisz na cba.pl, potem u góry klikasz "panel", potem logujesz, potem "konta ftp", potem niżej trochę jest "menedżer plików",klikasz i logujesz się admin@twojekonto.cba.pl
Możesz też używać programów ftp typu FileZilla albo Total Commander ale musisz w nich skonfigurować połączenia, wszelkie dane do konfiguracji masz na cba.pl po zalogowaniu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.