Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: php Auction problem z wstawianiem foto
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
White Wolf
Kto mógł by mi powiedzieć albo pomóc bo nie wiem co robie nie tak aukcje zaistalowałem normalnie bez problemu wszystko szło dobrze do czasu do kiedy nie zrobiłem testu z wystawieniem towaru na aukcje przy wżuceniu fotki pojawia mi sie to :
Warning: copy(): open_basedir restriction in effect. File(/home/user/phpauction/uploaded/3a63710a7647ce2bc78a9ccd08132bd8.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/jaksa/:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/jaksa/public_html/aukcja/sell.php on line 162

Warning: copy(/home/user/phpauction/uploaded/3a63710a7647ce2bc78a9ccd08132bd8.jpg): failed to open stream: Operation not permitted in /home/jaksa/public_html/aukcja/sell.php on line 162

nie wiem co zrobiłem nie tak moze ktos wie bo miał ten sam problem .
aleksander
nie ma praw dostępu do wymienionych plików. wygląda na to że nie moesz odczytac plików. sprawdz chmody
White Wolf
sad.gif hmm właśnie chmody mam ustawione dobrze i dla tego nie wiem co może być nie tak znajomy mi mówił że to mozebyc byc zła sciezka ale nie wiem bo w php jestem początkujący
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.