Potrzebuje sprawdzonego dedykowanego serwera. Bede wdzieczny, jesli podzielicie sie doswiadczeniami z poszczegolnymi firmami hostingowymi. Mysle, o czyms amerykanskim, za ok 200$/mc. Z gory dziekuje za wszelkie linki i opinie.
pzdr maciejkiner
Luciano
10.10.2006, 10:56:52
Zanim zaczniesz zasilac gospodarke zandarma swiata sprawdz superhost.pl, korzystam z ich uslug hostingowych i jestem zadowolony (chociaz ja nie mam wielkich wymagan(
dr_bonzo
10.10.2006, 11:43:55
maciejkiner: zajrzyj na http://www.webhostingtalk.pl/ tam maszdzial o dedykach i tam zapewne znajdziesz wiecej informacji/porad.
Ace
10.10.2006, 15:23:43
200 usd/miesiac to spory budzet. Szukasz chyba jakiejs lepszej maszynki? zgadzma sie z dr_bonzo, webhostingtalk.pl - sam tam zagladam, bo mam dedyka i newsy sa mile wskazane
Jesli interesowalby cie dedyk w niemczech, to firma w ktorej pracuje posredniczy w sprzedazy dedykow, daj znac na prv czego dokladnie szukasz.
Jakościowo - dostawca świetny, a cenowo - też wypada konkurencyjnie.
maciejkiner
11.10.2006, 13:37:45
Witam
Niestety u wiekszosci polskich dostawcow zauwazylem ze place osobno za serwer i osobno za transfery. A przy paramterach ktore przewiduje, czyli conajmniej 1000 GB, to przy proponowach cenach daje za sam transfer 5000 zl/mc. Wiem, ze laczy sie to z cenami lacz w polsce (glownie TPSA), dlatego musze uciekac z kraju...
pzdr maciejkiner
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.