Cytat(starr @ 18.06.2008, 12:00:30 )

No i znalazł się pierwszy wśród nas bez winy, który ocenił i zaczął rzucać kamieniami… ale i dla takich musi być miejsce na ziemi …
Najpierw troszczący się o dobro innych a teraz ofiara... jeszcze jakieś role do odegrania?

Czy to kradzież niech oceni NK, jeśli tylko kiwną palcem usunę ich kod bez dalszego gadania. Ale to może jedyny sposób aby się wreszcie zainteresowali problemem.
Nie muszą niczym kiwać, fakt jest taki, że złamałeś przynajmniej kilka paragrafów. To, że się do Ciebie nie odzywają to tylko dobrze o nich świadczy. Nie zdziw się jak któregoś dnia dostaniesz wezwanie na przesłuchanie.

Z kasy nie rób człowieku tak wielkiego problemu, nie muszą kupować tej domeny jak nie chcą, dopóki jest moja na pewno nikomu nie zaszkodzi, a za rok niech się martwią lub może niech się nie martwią bo i może nie ma o co
Nie, pewnie, ja robię z kasy problem

A Ty zarejestrowałeś domenę tylko po to żeby uchronić naiwnych użytkowników NK przed wyłudzeniem danych i z Twojej "wielkiej dobroci serca" zaproponowałeś NK, że ją oddasz za darmo albo za 1 zł, za którego ją zarejestrowałeś.
Cytat
Postawa obywatelska?
Ponieważ mimo wszystko gdzieś w głębi serca dobry ze mnie człowiek, zaproponowałem portalowi nasza-klasa odkupienie złowionej domeny, gdyż troska troską, a pieniądze nie śmierdzą, tym bardzie, że chłopaki już dawno nie prowadzą swojego portalu dla zabawy w czynie społecznym.
Pewnie... zarobili to można ich oskubać, w końcu jak komuś się dobrze powodzi to może rzucić kilka zł sępom, sam nie zbiednieje.
Cytat
Tak, więc lekko zbulwersowany taką ignorancją i straconą nadzieją na łatwy i szybki zysk,
Cytat
Może nic, a może jednak. Jeśli ktoś nie wie, o co chodzi to chodzi o pieniądze. W każdym razie nie będę czekał w nieskończoność na zainteresowanie z właściwej strony i sprzedam domenę przypadkowej osobie, która wykorzysta ją według własnego uznania.
Módl się aby olali sprawę bo będziesz płakał mamusi w rękaw.