Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nero Express
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Indian
Kupiłem sobie nagrywarkę i mam problemy...

1) Do nagrywarki wsadzam czystą płytę, a do CD-ROOM program, który chcę skopiować.
2) Włączam Nero Express
3) Klikam na "Kopiuj całą płytkę"
4) Jako napęd źródłowy ustawiam CD-ROOM, a jako napęd docelowy IMAGE RECORDER poczym klikam na ZAPIS
5) Skopiowało się - uruchamiam płytę, a ona dalej pusta !

n00b winksmiley.jpg
spenalzo
Pewnie masz płyty do d.., też tak miałem - lekarstwo: nie kupować płyt za mniej niż 1,50 zl.
FiDO
hmm... ja nie kupilem prawie nigdy plyty za wiecej niz 1.50 i mam takie juz od lat i dzialaja...

Sprobuj nagrac innym programem i zobacz czy tez tak bedzie.
PMadej
Zadaj to pytanie na forum które jest do tego stworzone ==>>>> http://forum.cdrinfo.pl
rzseattle
jezusku czy naprawde nikt nie zauwazyl ze on nagrywa nie plyty tylko obrazy na twardzielu laugh.gif
zmien Image Recorder na nazwe swojej nagrywarki i bedzie git

laugh.gif
FiDO
A nie wiem ja tam z Nero Express nigdy nie korzystalem smile.gif
rzseattle
Cytat
a jako napęd docelowy IMAGE RECORDER poczym klikam na ZAPIS

a slyszales o takiej firmie produkujacej nagrywarki smile.gif
PMadej
Cytat
jezusku czy naprawde nikt nie zauwazyl ze on nagrywa nie plyty tylko obrazy na twardzielu  :lol:  
zmien Image Recorder na nazwe swojej nagrywarki i bedzie git

laugh.gif

Po kilku godzinach patrzenia na wzory chemiczne nie da się wszystkiego innego w szybki sposób załapać. Ale masz racje IMAGE RECORDER to przecież zgrywanie image'y na dysk ...
Indian
Jak wybieram z listy napęd docelowy to mam tylko do wyboru:
Lite On (czyli zwykly cdroom) i IMAGE RECORDER. A jeżeli dobrze rozumuje to powinienem ustawic TEAC czyli nagrywarke... a jej na liście nie ma!!! Co zrobić?
PMadej
Cytat
Jak wybieram z listy napęd docelowy to mam tylko do wyboru:
Lite On (czyli zwykly cdroom) i IMAGE RECORDER. A jeżeli dobrze rozumuje to powinienem ustawic TEAC czyli nagrywarke... a jej na liście nie ma!!! Co zrobić?

Człowieku to jest forum o php i jego zastosowaniach

Zadaj to pytanie na forum które jest do tego stworzone ==>>>> http://forum.cdrinfo.pl
Indian
Człowieku, to jest forum Hydepark aaevil.gif
FiDO
Hydepark Hydeparkiem, ale jak myslisz gdzie szybciej uzyskalbys trafna odpowiedz?
Zepco
Albo brakuje Ci jakiegoś patcha, albo masz niepełną wersję...
.dragonfly
jak juz naprawde chcesz tutaj odpowiedzi to zainstaluj sobie Alcohol 120% lub CD Clone i tam to sobie latwo skopiujesz plyte nawet z najnowszymi zabezpieczeniami.
pagolik
IMAGE RECORDER TO nie jest nagranie na plyte tylko stworzenie obrazu plyty na dysku !!! Jeżeli nie mozesz wybrac nagrywarki to byc moze masz ja zle podlaczona, program masz piracki. Dokladni nie wiem spytaj na tym forum co podawali.
Indian
skąd można ściągnąć CD Clone?
Nero mam pełną wersję, dostałem ją wraz z kupnem nagrywary
PMadej
brak mi słów ...sad.gif :? czy naprawdę tak ciężko samemu poszukać.
Czy wszystko musi być podane na stół. A może jeszcze za Ciebie zainstalować go nagrać płytę i włożyć w pudełko??
pagolik
Alcohol 120% 1.4.7.1005
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.