Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Adodb] Manual - tłumaczenie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
PMadej
Chciałem się dowiedzieć, czy ktoś użytkowników forum trafił już na polską wersję manuala do adodb??

Jeśli tak proszę o jakieś namiary, jeśli nie mogę się podjąć tłumaczenia.

I tu zwracam się do elity php na tym forum: czy uważacie to tłumaczenie za jedno z bardziej potrzebnych?? Co jeszcze ciekawego czeka na przetłumaczenie??
rzseattle
Jasne że jest potrzebne. Sam zastanawialem sie czy sie za to nie wziasc winksmiley.jpg.
No ale skoro sie oferujeszy to fajne by bylo jabys przetlumaczyl i dal linka. aaevil.gif
scanner
Jako szef Dev::Doc będę wdzięczny za takowe tłumaczenie.
Oczywiście nalezałoby się skontaktować najpierw w tej sprawie z autorem ADOdb - niech wszystko będzie oficjalne smile.gif
PMadej
dobra więc oficjalnie się do tego zobowiązuję i zaraz próbuje nawiązać kontakt z autorem adodb.
scanner
PMadej: popołudniu pogadamy na temat tego, w jakim formacie byś te tłumaczeni robił (w przyszłości zamieścimy je na php.pl w dziale "manuale" - oczywiście, jesli ADOdb Team wyrazi zgodę).
PMadej
Mam oficjalną zgodę na tłumaczenie i zamieszczenie tego u nas na stronie oraz na stronie ADOdb.

Aktualna wersja tłumaczenia znajduje się tutaj
Zaznaczam tylko, że mam to na localhost i czasem może być niedostępny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.