Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WielebnyBluesBand
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
kallosz
http://wielebnyblues.pl
sticker
guitar.gif całkiem niezła
Bez rewelacji ale estatycznie zrobiona i bez wodotrysków tylko wyskakujące okienka sa drażniące i muzyczna na stronie głównej smile.gif 3/5
kwiateusz
ta muzyka rzeczywiście denerwuje i jak kliknie sie w ten napis (powinno być to jakoś zaznaczone ze w to trzeba kliknąć) to powinno otwierać się w tym samym oknie a nie w nowym... menu jest troche chyba za szerokie... bo mozna w nie kliknąć nawet jak sie nie jest na napisie a kilkanascie px od niego

ogólnie całkiem estetyczne i funkcjonalne smile.gif
pioteer
Po pierwsze denerwująca muzyka. Użytkownik powinien mieć chociaż możliwość jej wyłączenia. Wyobraź sobie sytuacje,gdy słuchasz jakiejś muzyki w Winampie, a tu zaczyna Ci grać drugi utwór z tejże strony. Niezbyt ciekawy efekt.

2.Po kliknięciu strona główna otwiera się w nowym oknie. Zapraszam do przeczytania: Bezcelowy target

3.
Cytat
<STYLE type="text/css">
/*
CLIK.PL
SKRYPT STRONY: KALLOSZ
GRAFIKA: OBAL
*/
</STYLE>

Wystarczyło by //komentarz. Po co brałeś to w style?

4. Tabelki! Ten fenomen już dawno przeminął. Zachęcam do skorzystania z divów.
kallosz
Na tabelkach zbudowane są tylko cięcia grafiki... reszta jest oparta o DIV'y
Turgon
Więc ekhem tak ;]
Na stronę nie mogę wejść, ponieważ mój popup blocker się rzuca, a wyłączyć się go nie da tongue.gif Oceniać nie będę, dopóki naprawione nie zostanie smile.gif
Zajec
Tabelki? Divy? Czyli to nie jest strona cała we Flashu?

To czemu do choinki nie ma odnośnika na stronie głównej? Tylko szare tło widać.
Kayne
Czemu narzekacie na muzyczkę? Fajna jest smile.gif

Co do samej strony, wyżej wymienione błędy zostały poprawione... Albo przynajmiej ja na FF 2.0.0.2 nie mam problemów.
Turgon
Ja do tej pory nie mogę się dostać na stronę...
maryaan
strona glowna w popup'ie, no tego jeszcze nie grali... blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.