Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Top strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
frickle
Witam

Proszę o ocenę topu do strony.
KLIK

Mnie nie wszystko do końca pasuje, ale może bardziej doświadczeni użytkownicy tego forum naprowadzą mnie na ślad gdzie korzystne byłyby zmiany.

Pozdrawiam

frickle

PS. W razie możliwości proszę o sugestie dotyczące elementów które Waszym zdaniem są do poprawy.
Balas
-> za grubie linie,
-> kolory do siebie nie pasuja,
-> logo nieostre,
-> wedkarz jakos nie pasuje (glownie jakoscia winksmiley.jpg ), moglby byc wektorowy
-> dziwna kompozycja (paski + ten gradient na dole jakos dziwnie wygladaja)

jestem na nie
mabor
Jeszcze drobny szczegół: skoro w logo jest spławik to już lepiej by było moim zdaniem w topie dać spławikowca a nie spinningistę. Ale to taka mała uwaga.
frickle
Generalnie proszę o ocenę kompozycji, kolorystyki, czcinek itd, w razie możliwości wraz z sugestiami co należałoby zmienić. Zdjęcie, jego jakość czy też jakość logo jest w tej chwili nieistotna, ponieważ to wszystko można zmienić i napewno zostanie zmienione.

Pozdrawiam
maryaan
pierwsze wrazenie bylo takie, ze gorna polowa jak najbardziej ok, a dolna wyglada jakby byla z hmm plastiku (?). Moze sprobuj dolne przyciski zrobic w tonacji takiej jak te na gorze i caly top pociagnac kreskowaniem
Kisiol_Ent
Dolna polowa wlasnie jest najlepsza.
vip3r
- Za grube linie
- Brzydka czcionka
- Ostrzejsze kolory by się przydały
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.