Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CSS] warunek w css
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
gregi1
Czy w CSS da się zrobić warunek z ifem? Jeśli tak to w jaki sposób, a jeśli nie to czy da radę jakoś inaczej to ograć.
A mianowicie...

na stronie kulinarnyblog.pl w prawej szpalcie mam pod belką "zobacz więcej" dwa rectangle (emitowane przy pomocy adserwera googlowego dfp), przy czym na pierwszym placemencie zawsze jest emitowany kod klienta ale nie zawsze na nim będzie reklama (jednak ze względu, że zawsze jest emitowany kod to google nie będzie zwijał placementu) i chciałbym zrobić tak, że jeśli bmone2t-22804.1.3.2 będzie miało display:none to wtedy iframe googlowy google_ads_iframe_/75020742/Kulinarnyblog.pl-Rectangle300x250-1_0 zwijamy na wysokość do np. 10px

Jak można to zrobić?
Pyton_000
JS
gregi1
Niestety jestem laikiem, więc czy mogę prosić o troszkę dokładniejsze rozwiązanie?
Comandeer
Np. jQuery i elem.is(':visible')
gregi1
Wiem, że to czekanie na gotowe, ale wrzycicie mi te pare linijek jak to powinno wyglądać. Bo ja zaczne kombinować po swojemu to i prawidłowo wyświetlona reklama nie będzie się pokazywała :-(

Nikt nie pomoże sad.gif

Ten błąd psuje mi trochę wygląd strony.

Czy ktoś mógłby mi podesłać ten kawałek kodu. Pewnie to kilka linijek kodu, id sobie pozmieniam ... PLS
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.