Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowy hosting
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
Randallmaster
Witam serdecznie,

Stworzyłem bardzo popularną stronę internetową która była często odwiedzana przez osoby z mojego miasta. W ciągu tygodnia zarejestrowało się 1000 osób no i niestety serwer na którym założyłem stronę zablokował mi do niej dostęp przez co straciłem wszystko co tam też maiłem. Był to serwer byethost.pl WIĘC NIE POLECAM!

Szukałem po internecie darmowego hostingu najlepiej:
bez limitu transferu danych
msql
php5
obsługa dns
przede wszystkim to co u góry napisałem no i reszta podstawowych rzeczy.
Szukałem w google.pl i rejestrowałem się tu i tam ale albo nie ma php albo czegoś innego i tak stale.
Czekam na wasze propozycje winksmiley.jpg
vokiel
1k odwiedzin w tydzień, to nie kwalifikuje się na darmowy hosting, trzeba się już rozejrzeć za płatnym
Pawel_W
jeżeli mogę polecić jakiś hosting to linuxpl.com, nie jest on darmowy, ale jak na 40zł/rok, co nie jest naprawdę ogromnym wydatkiem, to jest on jak najbardziej godny polecenia

zawiera wszystkie powyżej wymienione rzeczy, jedyne ograniczenie to transfer, 20gb/miesiąc
Randallmaster
Transfer który mi podałeś to przy wysyłaniu maili oraz rozmowy na ShoutBox starczą mi na miesiąc ( rozumiem że jest to transfer miesięczny? ) a jakieś inne ciekawe serwery też za taką cenęquestionmark.gif no i ile domen własnych mogę założyćquestionmark.gif

Dziekuje za odpowiedź
vokiel
Odnośnie linuxpl.com to kolega podał najtańszy pakiet, są jeszcze inne, które mają 50GB, 90GB, 160GB transferu na m-c. Wiadomo, czym większy transfer, tym droższe konto (np 90GB - 231,80 zł brutto /rok).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.