Stroniak
6.08.2008, 12:12:49
Siema/Joł
otóż 15 sierpnia jadę na wakacje a gram w grę na której muszę siedzieć po co najmniej 4 godziny i na laptopa kasy jeszcze mam za mało więc poszukałem na google o tym i wyskoczyło mi że można przez kabel USB albo przez Bluetooth ale czy można zrobić tak żeby był darmowy bez podłączania się kompa jeśli tak można prosiłbym o podanie sposobu odwdzięczę się szczerym podziękowaniem
[post zmoderowany z reklam]
Raczej nie. Nikt ci nie da nic za darmo, no chyba że w mordę. Ale z tym ostatnim to też bywa różnie.
.radex
6.08.2008, 12:38:46
Możesz co najwyżej zmiejszyć koszty połączenia z netem przez komórkę korzystając z Opery Mini. Na Operze Mini nie łączysz się bezpośrednio z serwerem, tylko z serwerem opery - a serwer opery serwuje treść z "wyciętymi" niepotrzebnymi elementami, które i tak się nie odpalą (skrypty JS itd.)
legorek
6.08.2008, 12:41:40
Może nie jedź na wakację i zostań w domu będziesz mógł grac 24h.
Jeśli masz komórkę, z możliwości korzystania z WLAN (np. Nokia E51), możesz szukać darmowych hotspotów, w większości znanych kurortów nie powinno być problemów. Zawsze możesz iść do kawiarni gdzie jest hotspot, zamówić kawę i pić przez 4 godziny.
Jeśli nie masz to za klika złotych można sobie kupić pakiet kilkudziesięciu MB, co w połączeniu z dobrą przeglądarka np. Operą Mini wystarcza na całkiem długo.
radex_p, w operze mini na 100% działa javascript. Tylko nie wiem w jakim stopniu jest obsługiwany, proste skrypty u mnie śmigają. Gorzej jest z obsługą stylów u mnie kuleje.
Stroniak
6.08.2008, 12:47:30
mam komórkę SE k700i nie wiem czy tam jest taka opcja bo mało kożystam z komórki
no dobra a jak nie ma takiej opcji to w jakiej sieci jest najtańsz net

?
.radex
6.08.2008, 12:54:09
Cytat(legorek @ 6.08.2008, 13:41:40 )

radex_p, w operze mini na 100% działa javascript. Tylko nie wiem w jakim stopniu jest obsługiwany, proste skrypty u mnie śmigają. Gorzej jest z obsługą stylów u mnie kuleje.
No dobra, JS może działa

chodzi generalnie o to, że korzystając z opery mini dostajesz o ileśtam procent mniejszy plik, a co za tym idzie szybciej się wczyta i mniej się zapłaci
nospor
6.08.2008, 13:10:12
No dobra, a te 3 DUZE obrazki w twoim poscie z reklamą hostingu to tak poto by dostac warna na forum? To brawo, zadzialalo

edit down:
Jakie emoty? ja mowie o kobylastych obrazkach z reklamą hostingu. No wybacz, ale chyba potrafisz odróżnic emotki 16x16 od obrazka 100x100?
Pozatym paru userow z forum też widzialo duze obrazki a nie male emotki, wiec to nie tylko moj wymysl

ps: zresztą reklamacje na PW
Stroniak
6.08.2008, 13:13:52
Cytat(nospor @ 6.08.2008, 14:10:12 )

No dobra, a te 15 obrazkow w twoim poscie z reklamą hostingu to tak poto by dostac warna na forum? To brawo, zadzialalo

jakich obrazków jeśli te emoty inne to wcześniej pisałem na innym forum o tym i skopiowałem cały temat razem z minkami nie wiedziałem że to reklama
Edit:
Cytat(nospor @ 6.08.2008, 14:10:12 )

edit down:
Jakie emoty? ja mowie o kobylastych obrazkach z reklamą hostingu. No wybacz, ale chyba potrafisz odróżnic emotki 16x16 od obrazka 100x100?
Pozatym paru userow z forum też widzialo duze obrazki a nie male emotki, wiec to nie tylko moj wymysl

sorry ale na serio nie dokleiałem żadnych obrazków jedynie co było skopiowane to te emoty nic więcej może na Firefoxie mi tego nie wyświetliło
To były emotikony, podlinkowane bezpośrednio z jakiegoś forum na darmowym hostingu, który nie umożliwia hotlinkowania/bądź z innego powodu nie wysłał właściwych obrazków, tylko swoją reklamę. Na pewno nie wstawiłeś reklam świadomie, ale mogłeś chociaż przeedytować posta, gdy zobaczyłeś, że jest coś nie tak...
nospor
6.08.2008, 14:06:10
po wymianie bluzg (

) na PW, wersja, ktorą podał l0ud wydaje się prawdopodobna.
Ostrzeżenie zdejmuję.
@Stroniak a na przyszlosc zanim opublikujesz temat to patrz co wklejasz, bo tam były ewidentne znaczniki [img] - nie wiem jakim cudem ci to dodalo przy zwyklym kopiowaniu ze strony...
Proszę kontynuować temat
Stroniak
6.08.2008, 15:38:01
a więc teraz mam następne pytanie jak mam uruchomić program Mobile Phone Monitor skoro nie mam go w zakładce ,,Wszystkie programy'' a ni skrótu również nie widać albo skąd mam pobrać pełen i dobry program do teej instrukcji bo chciałbym ją dzisiaj dokończyć
Yyy...proponuję poszukać w Program Files.
Stroniak
6.08.2008, 19:51:53
już wszystko wiem, tamat już jest praktycznie do zamknięcia
Sorka za offa, ale kto jadąc na wakacje planuje 4h dziennie grac w jakąś głupią grę :/ Daruj sobie lepiej te wakacje
pa. Nie czytałem całego tematu, więc jeśli było o tym to sorka. Ale jeśli masz wifi w komórce możesz dzięki niemu się połączyć
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.