Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] clean design
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
LBO
Witam.

Starałem się zrobić layout jak najbardziej biznesowy, trzymający się tzw. "clean design" - chciałbym wiedzieć, czy mi sie udało.

layout

Z góry dziękuję za wszelkie uwagi i sugestie, bo głownie o to mi chodzi.

Pozdrawiam, LBO.

edit:

Niestety nie zrobiłem jeszcze wersji z hoverami, ale chyba zostawię to na ocenę pociętego layoutu.
sniezny_wilk
Szczerze, to nie bardzo do mnie to przemawia. A wg. mnie dużym minusem jest fakt, że patrząc na to wszystko zlewa mi się w jedną całość, nic nie jest od siebie oddzielone, żadnych box'ów, żadnych linii, zmiany kolorów itp. Jakbym wszedł na taką stronę nie wiedziałbym co i jak.. ale to tylko moje skromne zdanie.
SHiP
1. Przerób to na html bo te czcionki ochydnie wyglądają bez wygładzania(albo w programie graficznym to włącz).
2. Te strzałki w kształcie "play" nie podobają mi sie
3. Mógłbyś dodać jakiś ciemniejszy akcent np. w stopce
4. jak masz okrągły motyw w topie to trzymaj się tego dalej. Teraz kanciaste obrazki w menu po prawej słabo wyglądają(gryzie to się wszystko)
5. Cienie w produktach w menu po lewej sztucznie wygladają. One są prawdziwe?
6. Czcionka "Rozwiązania IT (...) " Powinna być bardziej techniczna. Nie wiem jak to wytłumaczyć winksmiley.jpg

Ogólnie podoba mi się. Łatwo cokolwiek znaleźć a to się chyba liczy najbardziej
( 8/10 )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.