Prosiłbym o ocenę serwisu, którego zadaniem jest pobranie RSS'ów i wyświetlenie ich na stronie. Strona typowo dla google itp. Wyszukiwarka łyka sobie cały tekst i zarazem pozycjonuje nam strone Prosiłbym o ocenę designu jak i systemu ;P
przy słowach kluczowych ajax sie posypał i wysłał mi zgłoszenie... coś nie tak
Moli
28.01.2008, 08:00:24
- Pustka (czyt. brzydka pustka) w topie - Logo RSS pod menu za duże i zupełnie nie potrzebne. - Nie potrzebny zrzut ekranu z danej strony, a na dodatek jest on w złym miejscu umieszczony - U mnie w operze top tlo troche sie rozjezdza
Mi się nie podoba ani pomysł ani grafika. Kod jest w miarę ładny, a system zbyt prosty żeby coś w nim oceniać.
punkomuzykant
28.01.2008, 11:42:04
Cytat
- U mnie w operze top tlo troche sie rozjezdza
bo
Cytat
This page is not Valid XHTML 1.0 Transitional! Result: Failed validation, 21 Errors
Co do desingu to wygląda jak jakiś cms po przeróbce i to strasznie biedny ja i ela jesteśmy na nie
bim2
28.01.2008, 15:53:43
@mmx Może coś więcej? Na IE i FF mi chodzi czyli zgaduje, że masz operę
Dziękuje za opinie, postaramy się poprawić. Co do screna strony, wydaje mi się, że jednak pasuje, bo inaczej byłoby jakoś pusto. :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.