Sam się prosisz

Przede wszystkim rażą mnie fatalnie dobrane kolory i używane na chybił-trafił efekty z photoshopa. Obustronny drop shadow na głównej 'kartce', przezroczystości w elementach menu, jakieś krzywa odbicie w jego nagłówkach. Brzydki top sprawia ponure wrażenie, które podkreśla sraczkowato - deprasyjna paleta używana na reszcie strony. Nie wiem dlaczego uznałeś za stosowne informować gości kto ma dzisiaj imieniny (ma to jakiś związek z działalnością szkoły?), ani jaka jest data lub godzina. Najlepsze wrażenie robią ikonki, ale i te są pozbierane na chybił-trafił, jedne projektowane wektorowo, inne rastrowo...
Nie działają ikony wersji językowych, wspomniana informacja o imieninach włazi na lewą kolumnę, w samym menu identycznie zaznaczona sekcja raz jest przyciskiem (galeria), a raz nagłówkiem (Inne). Chaos i bajzel jak na przerwie w podstawówce. Kiedy chcę poczytać newsy z gazeta.pl, wchodzę na ten portal a nie doczytuję pokątnie na stronach szkół średnich. Nie działa ci kanał Rss ('.Spotkanie z przedstawicielami komisji kuratoryjnej.' ?)
W zasadzie cała strona to napaćkane mnóstwo niepotrzebnych informacji, w których gubia się te minimum które może mieć znaczenie dla odwiedzających.
Jedyne co się broni, to fakt że to strona robiona przez uczniów.
P.S.
Cytat(kobemat @ 31.03.2007, 15:17:59 )

-posiada rozbudowany Panel Administracyjny:
"Rozbudowany Panel Administracyjny"

Obejrzyj demko jakiegoś CMS-a, lub choćby funkcji tego forum, a później używaj takich przymiotników. Wg mnie 'strona posiada administrację' jest w pełni wystarczające.