Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [IE] Rozszerzanie strony - paski przewijania.
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
chlebik
Problem polega na tym, ze mam stronke. Lezy ona sobie na pewnym serwerze i prowadzi do niej piekna domena. Na stronce uzywam tylko HTML i CSS - cala konstrukcja oparta na DIVach, a menu na liscie poziomej.

Problem tkwi w tym, ze kiedy uzywam IE (na Operze dziala dobrze) pojawia mi sie poziomy pasek przewijania dla calego okna. Nic nowego pewnie kazdy pomysli, ale wlasnie "overflow: auto czy hidden" nie ma tutaj miejsca. Problem ten bowiem wystepuje tylko wtedy, kiedy lacze sie ze strona przez domene. Kiedy w przegladarce wpisze bezposredni link do strony pasek sie nie pojawia!!!

Czy ktos moglby wytlumaczyc mi to zjawisko? Naprawde siedze juz 3h i wciaz nie wymyslilem nic, co mogloby wyjasnic te sytuacje.
mokry
Może byś podał adres stronki/kody źródłowe?
gekon
Wina ramki, trzeba ją jakoś dokładniej opisać.
chlebik
Tylko jak moge ingerowac w ramke stworzona przez hostujacy domene serwer? Mam na sztywno wszystkim elementom swojej strony nadac "width: 90%" by nawet po wrzuceniu zawartosci strony w ramki laczna szerokosc dokumentu nie wychodzila poza przegladarke ? Jesli ktos moglby podac jakis link to z checia doszedlbym do rozwiazania sam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.