Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Design] PPH Michalina
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
11111
Design na zlecenie
http://michalina.fasthost.pl/
Proszę o opinie
bim2
Taka prosta strona i na tabelkach :|
Cysiaczek
Cytat
  1. <marquee class="style4">
  2. Uwaga!!! Poszukujemy wspólpracowników
  3. </marquee>

Co to ma być?questionmark.gifexclamation.gif!

Jeśli chodzi o layout, to jest dziecięcy, a strona jest chyba kierowana do rodziców? Jest stonowany, ale taki nijaki - wygląda jakby był "za szybą".

Oceniam na 2.5/10

Pozdrawiam.
SHiP
- Strona się nie validuje.
- Stworzona na tabelkach
- Styl umieśc w oddzielnym pliku css

Gdy wyłączyłem grafikę strona wyglądałą dużo lepiej. Jesli wyrzucisz te misie to bedzie się to lepiej prezentować. Teraz to wygląda jak blog małolaty. Ogólnie niemodny styl, niepodoba mi sie.
11111
marquee był na prosbę
Styl musiałem dużo zmienić bo klient prosił co mogłem zrobić?
Misie narzucone
phpion
Zgadzam sie z poprzednikami ale dorzuce jeszcze cos od siebie. Ten ludzik po prawej stronie topu... Dla mnie on jest po prostu straszny!! Mlody czlonek Ku Klux Klanu!! Podobnie ten z lewej - tyle, ze ten kojarzy mi sie z serialem 'Z archiwum X'!! Wydaje mi sie, ze na takiej stronie powinny byc szczesliwe dzieci w ladnych ubrankach, a nie pelne zlosci (ten z prawej) czy smutne (z lewej). Przemysl to...
nazihipi
Cytat(phpion.com @ 31.08.2006, 12:28:03 ) *
Ten ludzik po prawej stronie topu... Dla mnie on jest po prostu straszny!!

moim zdaniem najciekawsza rzecz w tej grafice..
reszta do bani.. zaczynając od kolorów kończąc na kodzie...

1/10
vieri_pl
Szablon średniawy. Ten nagłówek nad newsem... zrób coś z nim bo nie wygląda najlepiej. Po za tym to o czym wspomniali poprzednicy. Validacja, css itd smile.gif

Wrzuć cos na tą pustawą prawą strone. Może jakiś duży bobas przechodzący przez prawą część i logo? smile.gif
andixxx
Cytat(SHiP @ 31.08.2006, 12:15:40 ) *
- Strona się nie validuje.
- Stworzona na tabelkach

to ja mam pytanie:D pewnie glupie ale zawsze jednak.. moze mi ktos wyjasnic o co chodzi z ta "validacja"? a po drugie.. duzo osob pisze, ze strony tworzone na podstawie tabel sa bee.. a wiec jak nie na tabelkach to na czym? i dla czego tabelki sa takie brzydkie:>?
Zajec
Cytat(andixxx @ 4.09.2006, 15:55:30 ) *
to ja mam pytanie:D pewnie glupie ale zawsze jednak.. moze mi ktos wyjasnic o co chodzi z ta "validacja"? a po drugie.. duzo osob pisze, ze strony tworzone na podstawie tabel sa bee.. a wiec jak nie na tabelkach to na czym? i dla czego tabelki sa takie brzydkie:>?

http://osiolki.net/tabelki/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.