Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] http://www.one.killer.haa.pl/WoW/
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Balas
Link
Kto moze niech oceni co OK a co "do wymiany" smile.gif

PS. nie wiem co dac na nagłówek newsa... moze ktos pomoże questionmark.gif
PS2. Nie patrzec na kod bo tylko grafike chcialem zaprezentowac winksmiley.jpg
TomASS
Najpier "do wymiany":

- kolor nagłówków (#AD3031) na jakiś bardziej pasujący
- <title> </title> winksmiley.jpg
- menu fajnie by bylo jakby się szybciej otwierało

OK:
- ładna grafika potworków
- fajny pomysł (ale troszkę mniej fajne wykonanie) wyróżnienie pierwszych literek w akapicie

troszkę za mało do oceny jak dla mnie

Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Balas
Cytat
kolor nagłówków (#AD3031) na jakiś bardziej pasujący

No wlasnie sie pytam co tam dac tongue.gif Szybkosc sie da poprawic smile.gif a te literlo by fajniej wygladaly przy innej czcionce tongue.gif (chyba smile.gif )
ActivePlayer
menu 'jest' a w zasadzie bylo by linkami, nawet gdy nie jest widoczne
Balas
Nie bylo by linkami ale raczka zostaje smile.gif (bo linki sa [beda] tylko w klatce jak wszystkie widac) bedze musiał to poprawic zeby raczek nie bylo smile.gif
Phouc00
Jak na mój gust... strona ogólnie ok...

do wymiany jak dla mnie... nagłówki nowinek... wysokosc tabelki troche za duza... kolor czcionki oraz sam rodzaj czcionki...

Jak ktos juz wspomniaj wczesniej... menu rzeczywiscie powinno sie szybciec ciut otwierac... chociaz aktualnie tworzy to pewien klimat... ehhh rzecz gustu...

Napis na głowym logu jak dla mnie troche dziwny, tak jakby nie pasowal.. te cionowanie takie sobie... kolor...

Poza tym stronka ogolnie ciekawa... mila dla oka... tlo storny ciekawe...
Balas
troche pozmieniałem smile.gif (logo, naglówki newsów)

Cytat
kolor czcionki oraz sam rodzaj czcionki...

A jakie proponujesz questionmark.gif smile.gif bo jakos nic nie mogłem znalezc sad.gif

PS. co do loga to trzeba wyczyscic pamiec (pliki internetowe tongue.gif ) jakby kto nie wiedzial, bo sie stare wyswietli smile.gif tongue.gif
LBO
preloader dla flasha
//edit
moj blad widze ze jest tongue.gif wybacz - respekt
//edit2
w sumie moglbys duzo zmniejszyc objetosc menu... i zamiast osobnych movieclipow dla tych przyciskow (normal, pressed, highlighted)... zrobil jeden - dajmy na to szary i potem dawal jakies ladne gradienty, czy polprzezroczyste kolorowe prostokaty... nie mowie juz nic o tym ogromnym backgroundzie - miast gifa przerob na jpeg... po raz kolejny zaoszczedzisz na wielkosci pliku

ale pomyslisz - po co?, przeciez to strona dla graczy WoW (szybkie komppy i lacza) no coz odpowiem - trza trzymac standardy tongue.gif
bregovic
Oto co widzę na moim systemie:
http://tmp.brego.dk/wow.png

Troche moich danych systemowych dla twojej przyjemności:
Cytat(http://whoami.brego.dk/)
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050920 Firefox/1.0.7
LBO
tutaj wstawie sie za kolega... pod wzgledem technicznym jego flashka jest najprostsza jaka moze byc na 5 pojdzie nawet - wina stoi raczej po twojej stronie.. choc nie mam pojecia czego moze to byc wina
//edit:
po za tym jak sie domyslam menu spelnia swoje zadanie.. tia? tylko tla nie widac?
bregovic
Wstawiaj się za kim chcesz, ale:
a) Jakimś cudem każdy inny flash działa u mnie jak złoto.
cool.gif nie widac tła i tekstu w menu.
Balas
U wszystkich widac tylko u ciebie smile.gif Zainstaluj NAJNOWSZEGO flash playera.. bo to moze byc tego wina tongue.gif Bo zła (czyt. stara) czesto rodzi takie problemy
bregovic
Nie będę updatował flasha dla twojej stronki. Jeśli nie zależy ci na użytkownikach którzy mają trochę starszą wersję flasha (lub w ogóle go nie mają!), to bardzo współczuję twoim użytkownikom i wróżę twojej stronie minimalną popularność.
Balas
Coraz wiecej osob korzysta z nowych smile.gif A tak wogole to mialem dac starsza przy exporcie ale wylecialo mi z glowy biggrin.gif .
LBO
to chlopie skompiluj jescze raz SWF'a i po klopocie... jak mowilem "na 5 nawet pojdzie"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.