PS. nie wiem co dac na nagłówek newsa... moze ktos pomoże PS2. Nie patrzec na kod bo tylko grafike chcialem zaprezentowac
TomASS
21.10.2005, 21:37:34
Najpier "do wymiany":
- kolor nagłówków (#AD3031) na jakiś bardziej pasujący - <title> </title> - menu fajnie by bylo jakby się szybciej otwierało
OK: - ładna grafika potworków - fajny pomysł (ale troszkę mniej fajne wykonanie) wyróżnienie pierwszych literek w akapicie
troszkę za mało do oceny jak dla mnie
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Balas
21.10.2005, 21:59:50
Cytat
kolor nagłówków (#AD3031) na jakiś bardziej pasujący
No wlasnie sie pytam co tam dac Szybkosc sie da poprawic a te literlo by fajniej wygladaly przy innej czcionce (chyba )
ActivePlayer
21.10.2005, 22:05:02
menu 'jest' a w zasadzie bylo by linkami, nawet gdy nie jest widoczne
Balas
22.10.2005, 08:53:24
Nie bylo by linkami ale raczka zostaje (bo linki sa [beda] tylko w klatce jak wszystkie widac) bedze musiał to poprawic zeby raczek nie bylo
Phouc00
22.10.2005, 14:55:26
Jak na mój gust... strona ogólnie ok...
do wymiany jak dla mnie... nagłówki nowinek... wysokosc tabelki troche za duza... kolor czcionki oraz sam rodzaj czcionki...
Jak ktos juz wspomniaj wczesniej... menu rzeczywiscie powinno sie szybciec ciut otwierac... chociaz aktualnie tworzy to pewien klimat... ehhh rzecz gustu...
Napis na głowym logu jak dla mnie troche dziwny, tak jakby nie pasowal.. te cionowanie takie sobie... kolor...
Poza tym stronka ogolnie ciekawa... mila dla oka... tlo storny ciekawe...
Balas
22.10.2005, 15:59:12
troche pozmieniałem (logo, naglówki newsów)
Cytat
kolor czcionki oraz sam rodzaj czcionki...
A jakie proponujesz bo jakos nic nie mogłem znalezc
PS. co do loga to trzeba wyczyscic pamiec (pliki internetowe ) jakby kto nie wiedzial, bo sie stare wyswietli
LBO
8.11.2005, 16:42:56
preloader dla flasha //edit moj blad widze ze jest wybacz - respekt //edit2 w sumie moglbys duzo zmniejszyc objetosc menu... i zamiast osobnych movieclipow dla tych przyciskow (normal, pressed, highlighted)... zrobil jeden - dajmy na to szary i potem dawal jakies ladne gradienty, czy polprzezroczyste kolorowe prostokaty... nie mowie juz nic o tym ogromnym backgroundzie - miast gifa przerob na jpeg... po raz kolejny zaoszczedzisz na wielkosci pliku
ale pomyslisz - po co?, przeciez to strona dla graczy WoW (szybkie komppy i lacza) no coz odpowiem - trza trzymac standardy
Troche moich danych systemowych dla twojej przyjemności:
Cytat(http://whoami.brego.dk/)
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050920 Firefox/1.0.7
LBO
8.11.2005, 16:57:23
tutaj wstawie sie za kolega... pod wzgledem technicznym jego flashka jest najprostsza jaka moze byc na 5 pojdzie nawet - wina stoi raczej po twojej stronie.. choc nie mam pojecia czego moze to byc wina //edit: po za tym jak sie domyslam menu spelnia swoje zadanie.. tia? tylko tla nie widac?
bregovic
8.11.2005, 17:17:52
Wstawiaj się za kim chcesz, ale: a) Jakimś cudem każdy inny flash działa u mnie jak złoto. nie widac tła i tekstu w menu.
Balas
8.11.2005, 19:55:13
U wszystkich widac tylko u ciebie Zainstaluj NAJNOWSZEGO flash playera.. bo to moze byc tego wina Bo zła (czyt. stara) czesto rodzi takie problemy
bregovic
8.11.2005, 20:02:00
Nie będę updatował flasha dla twojej stronki. Jeśli nie zależy ci na użytkownikach którzy mają trochę starszą wersję flasha (lub w ogóle go nie mają!), to bardzo współczuję twoim użytkownikom i wróżę twojej stronie minimalną popularność.
Balas
8.11.2005, 20:07:40
Coraz wiecej osob korzysta z nowych A tak wogole to mialem dac starsza przy exporcie ale wylecialo mi z glowy .
LBO
9.11.2005, 11:49:19
to chlopie skompiluj jescze raz SWF'a i po klopocie... jak mowilem "na 5 nawet pojdzie"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.