Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona do oceny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
DuduS
Witam !

Co powiecie o tej stronce. Chodzi mi głównie o ocene laya.
http://jfpk.jarocin.com.pl
Pozdrawiam
DuduS
trucksweb
ja mam tylko jedno:
to submenu dalbym odrobine wyzej- troche za bardzo jest na dole.
RESZTA jest ok
9,5/10

choc strona nie jest zbyt rozbudowana
###
przypomnialem sobie- ta odleglosc topu strony od poczatku strony- nie wiem jak dokladnie to nazwac tez jest za duza. odrobie wyzej cala strone i bedzie ok
dr_bonzo
Proste i ladne.

Ale:
- zobacz jak wyglada z wylaczonym flashem, biale pola + brak menu
- najade na menu, zejde z niego a ono nadal mruga -- tak mialo byc?, wylacza sie gdy przed zejsciem z tego flasha wejde na nieaktywne pole obok "zadaj pytanie"
Marusz
Ladne, ale:
- http://jarocin.com.pl/jfpk/index.php?page=index
kowal1122
badzo ladne
zadnych niepotrzebnych rzeczy
10/10
Vertical
404 :/
AxZx
podoba mi sie
8/10 bo mozna by przemyslec bardziej koloroy tych przyciskow, tzn tych kresek na dole przycisku, taka tecza sie zrobila:)
ale podoba mi sie, estetycznie to wyglada.
id4
Witam

A ja mam wrażenie, że już gdzieś widziałem coś podobnego.
Dla mnie zbyt szablonowe - bardzo podobne designy można kupić na allegro - a ja mam do tego niestety awersję sad.gif
hwao
Hmm..
pokoleji

Top całkiem niezly aczkolwiek:
- gorna belka jakos tak sie urywa
- "Zaloguj | Strona główn" nie pasuje mi takie "latajace" tym bardziej na takim tle
- Ten flash tak wrzucony ni z tad ni z owont, bardzo sztucznie to wyglada (szczegulnie te kontrasny kolorowe)
- "Zadaj nam pytanie" tak sie odrywa od reszty i po niej pusty blok... mogles jakos linie "zawinieta dac do gory i zeby swiecilo sie to jakos a nie tak urwane

Miejsce na tresc:
- nie podobam mi sie "urwanie mapy" - tez sztycznie i "statycznie" mogles dac jakies "ladniejsze ciecie"
- Mnie osobiscie nie podoba sie dawanie trescie "luzem" w srodekowej czesci, tym bardziej ze jest ten grand i on z kolorem tym szarym "troche" nie pasuje - sprawia wrazenie "niechlujne" - imho
- Dane o firmie mogles jakos ladniej umiesci a nie tak rzucic poprostu (jakas tableka albo cos, nie koniecznie musi byc widoczna tylko zeby to bylo jakos wyrowane)
- Formularze tez wrzucone standartowe.

Mysle ze ta praca jeszcze nie jest dokonczona z ocena sie wstrzymam.
DuduS
Witam !

Praca jest skończona. To już finalna wersja.
Co do uwag. Na pewno nieraz mieliści problem z zapełnieniem strony treścią szczególnie że klient dostarcz materiały w wydaniu minimalistycznym. Niestety to się równiez teraz przytrafiło więc próbowałem maxymalnie rozstrzelić treść aby pozakrywać puste obszary.
hwao nie wiem co masz na myśli mówiąc:
Cytat
- nie podobam mi sie "urwanie mapy" - tez sztycznie i "statycznie" mogles dac jakies "ladniejsze ciecie"
Co wg Ciebie jest ładniejszym cięciem?

Pozatym sprawa formularzy.
Jakie to są formularze niestandardowe ?

Pozdrawiam
DuduS
Luke
- pod opera strona ma rozjazdy
- uzycie wielu znacznikow <table>
- formularz nie ma walidacji danych

"To już finalna wersja" - ciekawe co szefowie tej firmy na to?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.