Cytat(Pyton_000 @ 15.05.2014, 15:15:41 )

Generalnie jest dobrze. Zmień czarny z menu na szary jak reszta
Zrobione.
Cytat(Damonsson @ 15.05.2014, 15:17:40 )

Jedna uwaga, ja lubię sobie szybko scrollem przewijać strony i animacja treści nie nadąża "wyjechać" przy pierwszym otwarciu strony, powinna się pojawiać dużo szybciej wg mnie.
Cytat(Sephirus @ 15.05.2014, 15:21:35 )

O dziwo momentami mi się tnie - ale to może mój komp.
Jedna uwaga: za wolno IMO pojawiają się wlatujące bloki z lewej i prawej przy scrollowaniu - w sensie nie że animacja jest za wolna tylko za późno się zaczynają pojawiać - takie subiektywne odczucie

Bloki mają ustawione wartości początkowe marginesów poza właściwym położeniem i dopiero gdy są widoczne przesuwają sią na właściwe miejsce, wielkości te rzeczywiście były za duże 2000 pikseli ( aktualnie 100 pikseli, bloki delikatnie przesunięte od miejsca docelowego ), teraz są one zmniejszone i animacja powinna zaczynać się szybciej. Czas trwania samej animacji także został zmniejszony.
Cytat(Tuminure @ 15.05.2014, 15:37:03 )

Również mi się bardzo podoba, niżej kilka uwag, które bym osobiście zmienił ale większość z nich to zapewne kwestia gustu.
Trochę kodu, gdyby ktoś na szybko chciał przejrzeć wersję z obrazkami, zamiast z placeholderami:
$.each($('img[src^="http://placehold.it"]'), function(i, element) { $(element).attr('src', $(element).attr('src').replace('x', '/').replace('placehold.it', 'lorempixel.com'))} );
Przy obrazkach z OUR CONSULTANTS brakuje mi takiego marginesu po lewej/prawej stronie, jaki jest pod obrazkiem.
Ten "up", po zjechaniu na sam dół strony wygląda dziwnie, "odkleiłbym" go od brzegu.
Odstępy w poziomie i pionie w PARTNERS są nierówne, wysokość PARTNERS nie pasuje trochę do reszty.
Wspomniany czarny kolor przy CONTACT US niezbyt pasuje do reszty.
"up" przesunięty w górę o 10 pikseli, zakładam że o to miałeś na myśli.
Bloki w stopce układają się różnie w zależności od rozdzielczości, layout jest tylko przykładem i w rzeczywistej stronie układ i ich wielkość może być dowolny.
Dziękuje za wszystkie uwagi, sam layout jest darmowy, jeszcze w tym tygodniu postaram się go udostępnić np: na Githubie, więc każdy kto będzie miał ochotę może go zmienić i przystosować pod swój projekt.
Uprzedzam tylko że layout nie działa w IE < 9 a i w samym IE 9 jest do zmiany znaczek w "up".