Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] ocena strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
bubusek
Opiszcie jak to wygląda według was.
http://bubs.com.pl
pyro
Co wygląda? Szablon ściągnięty, czyli kod też nie Twój, więc co tu właściwie oceniać?
bubusek
Szablon podobnie jak i kod jest zmieniony pod tematykę strony. A co ocenić? Całokształt.
!*!
W tym dziale dajemy tylko autorskie prace.

A całość nie wygląda najlepiej. Kod jest masakryczny, daleki od standardów, linki są martwe, po najechaniu kursorem nic się nie dzieje. Formularz kontaktowy nie jest zabezpieczony i przepuści taki email asd@asd.asd.asd.asd.asd.asd i pewnie jeszcze wiele innych rzeczy.
bubusek
Czy nie autorski hmm pobrałem szkielet który zmodyfikowałem wedle własnego projektu i dodałem swoją grafikę no ale mniejsza o to smile.gif

Linki hmm a czy z każdym linkiem po najechaniu musi się coś dziać ? (patrzmy choćby tutaj na forum lewy górny róg najedz na swój nick lub na 'wyloguj' też nic się nie stanie.
Sprawdzanie email jest wszystkiego nie przepusci ale faktycznie taki mail puści muszę lepiej dobrać preg_match, cenna uwaga.
pyro
Czekaj czekaj... czy te bubsy mają coś wspólnego z tym filmikiem?

http://www.youtube.com/watch?v=BDr742MGZJ8
dr_NO
omg, @pyro, co ty ogłądasz ;O tongue.gif
r4xz
jeśli już coś w internecie kupuję to chociaż chciałbym wiedzieć od kogo, pod jakim adresem jest całość zlokalizowana... a patrze na to i co widzę? oszusta! (może i błędnie, ale nic nie zmieni mojego zdania)

a tak ogólnie, rozmiar L nic mi nie mówi... jakieś wymiary, cokolwiek.

1. alt=""

to już chyba lepiej bez tych alt closedeyes.gif
bubusek
Informacje takie jak np wymiar są podane na stronie, widocznie jednak powinny się powtarzać częściej. Dziękuje za ogólną opinnie i sugestie.
!*!
Cytat(bubusek @ 16.02.2013, 14:31:47 ) *
Linki hmm a czy z każdym linkiem po najechaniu musi się coś dziać ? (patrzmy choćby tutaj na forum lewy górny róg najedz na swój nick lub na 'wyloguj' też nic się nie stanie.

To nie są linki nawigacyjne. A u Ciebie linki nawigacyjne są martwe, a pomocnicze już się zmieniają.

Cytat
papiero, figórka, staralnie, Bubs to, Bubs tamto...

Czytając to co jest na tej stronie mam wrażenie że pisał to czternastolatek.
bubusek
Dziękuje, wezmę to pod uwagę i wprowadzę zmiany.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.