@konole, oczywiście, że nie miałem na myśli że kobiety są gorsze tylko mnie to tak bardzo zdziwiło coś w jego poradniku i byłem bardzo ciekaw

- Moja ciocia jest programistką i jej to wychodzi co najmniej bardzo dobrze

Nie bawię się w hackowanie kolego/koleżanko (niepotrzebne skreślić), znalazłem po prostu mały drobiazg, który nie powinien tak wyglądać jak go napisałeś pierwotnie.
Jeżeli nazywasz ten przypadek "chakowaniem" to oczywiście coś jest tu nie tak. Pytałeś o poprawki, błędy itp. Znalazłem taki adres, ok. Znalazłem taki błąd, ok - wypisałem go.
Nie pytałeś jak można zhackować twoją stronę, więc nie widzę tu powodu do wymądrzeń.
Pffff...
http://webprotection.xaa.pl/Rozmowav2/Cytat
Cześć, pogadasz?

Może byś coś wpisał idioto!
- cześć
Witaj pedale!
- co tam?
Co głupku piszesz?
- co tam robisz?
Jesteś durniem i tak piszesz że nie rozumie cie

- kim jesteś?
Nie pisz głupku tu bo jesteś idiotą, co nie? [tak] [nie] (submity niedziałające)
- materkamil
materkamil jest programistą, a ty jesteś pi*** i ku***Jeżeli tak traktujesz użytkownika swojej strony to nie masz co liczyć na dużą oglądalność, :/
Poza tym mógłbyś dać przekierowanie ze starej strony na nową, bo jak się tak kopiuje bez końca to można się pogubić co gdzie jest.
PS. Logi to specjalnie upubliczniasz?
http://webprotection.xaa.pl/Rozmowav2/logi.phpPS2. Widać, że nie jest to jakoś specjalnie zabezpieczone przed nawet drobnym spamem.
próbowałem wkleić jakiś dłuższy tekst, a tu ktoś już zrobił to przede mną i zapchał ci plik, mógłbyś zrobić jakiś limit, że jak zdanie jest dłuższe niż 500 znaków to nie dodaje do bazy, a jeżeli ktoś próbuję tworzyć pliki znacznie dłuższe, np. kilka tysięcy znaków to banuje użytkownika na dzień, albo coś

Jeżeli masz bazę na xaa najtańszą(100 MB pojemności), a wątpię że masz 3GB to masz już zapchane w pliku co najmniej 2,5 mb, czyli 1/40 masz już wykorzystane przez spamera, do tego jeżeli pliki twojego cmsa rosną (nie wiem czy korzysta z plików czy z samej bazy - nie mam pojęcia) to masz pozamiatane, bo nie wykorzystasz już na cmsa miejsca, jeżeli zapełni ci ten log wszystko.
TYLE DO POWIEDZENIA MAM
Uzupełniałem, bo z czasem coraz więcej tego się znajdywało.
W końcu chcę dodać również iż ja wszystko wiedzącym nie jestem i pewnie pomyliłem się w wielu sprawach, poprawcie mnie jeżeli możecie.
Dziękuję za przeczytanie i chwilę uwagi.