Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Ocena własnej prostej strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Stron: 1, 2, 3
Posio
Od samego początku tego tematu założonego przez kamila, wiedziałem że będzie to istna kopia jego poprzedniego wątku. Kłóci się ze jest zaj*bisty mimo iż wszyscy mu mówią że nie.

Cytat
W ogóle nie wiem co co za cytat? Nigdy nie zniszczyłem i nie chciałem zniszczyć nikomu strony. Co wy ze mnie idiotę robicie? Ludzie, jak bym był taki wredny jak wy, zaraz nazwał bym się !*! i wypisywał bym idiotyzmy na forach. Ciekawe jaką by potem prawdziwy !*! miał reputację

Przepraszam że to napisze, ale śledząc wątek bez problemu można stwierdzić że idiotą JESTEŚ, miliony razy ludzie powtarzają Ci to samo a ty dalej trwasz przy swoim mimo iż jest to nic nie warte.
No i jeszcze mała sprawa związana z wychowaniem. Wyzywasz ludzi od wrednych, twierdzisz że wypisują idiotyzmy. Polecam obejrzeć wątek od początku i zastanowić się czy czasami nie pomyliłeś nazw użytkowników. Obrażasz ludzi, którzy programowali gdy ty jeszcze srałeś w pieluchy...
!*!
Cytat(materkamil @ 6.08.2012, 11:19:59 ) *
Popatrz dobrze w google na materkamila, a znajdziesz nawet moje prywatne numery telefonu. I na pewno samemu to opublikowałem co?

Możliwe. Swoje hasło do email opublikowałeś i straciłeś skrzynkę, to czemu nie telefon. Tak, tylko mi nie pisz że to nie byłeś Ty. W ogóle google nie indeksuje Ciebie, tylko materkamil to zawsze jest ktoś inny.
redeemer
Cytat(!*! @ 6.08.2012, 11:17:35 ) *
Poza tym trudno jest mi uwierzyć że to fake, domyślając się z jakiego to portalu, a już nie raz wykazałeś na nim że jesteś mało rozgarnięty.
Do tego adres IP (który ukryłem w cytacie specjalnie) jest z Jasła. Łatwo powiązać zainteresowanie Kamila astronomią z miejscem jego zamieszkania (chociażby http://astrouniverse.pl/printview.php?t=22...4d0e35083fe2819 i post użytkownika materkamil, który podał link http://www.twojapogoda.pl/tematyczne/dla-a...ie/jaslo#joiner ). A autora strony astrouniverse znamy.
usb2.0
wracam z "wakacji" a tu nadal to samo:D
że macie jeszcze cierpliwość Panowie
Shido
Wydaje mi się, że temat jest do zamknięcia.
Dodatkowo powinno się zabronić temu osobnikowi zakładania podobnych tematów, no chyba że wreszcie by zaproponował coś skończonego i brał do siebie uwagi innych.
toaspzoo
Zgadzam się z Shido, temat nadaję się do zamknięcia, autor uważa, że pozdjadał wszystkie rozumy i na dodatek jest arogancki w stosunku do innych użytkowników forum.
Niktoś
Materkamil , jakby połączyć te dwa tematy (własny cms i własna strona) to by się fajny drugi oftopic zrobił.Jesteś normalnie przebojowcem!
Dajesz jakieś niedokończone bluźniercze projekty do oceny obrażające użytkowników, prosisz o ocenę bezpieczeństwa- które w twoich pseudoprojektach(nie wiem jak to nazwać) kuleją i są pełne dziur niczym ser szwajcarski .Jednego projektu nie kończysz, a zaczynasz prace nad czymś innym, powielając swoje poprzednie błędy. Nie czytasz manuali , nie słuchasz rad i opinii bardziej doświadczonych programistów a obrażasz Ich. Zachowujesz się jak dziecko-które nie może pojąć, że musi nad sobą jeszcze popracować. Musisz zrozumieć, że na forum nikt nie będzie Cie niańczył i będziesz słyszał same słowa krytyki jak się nie poprawisz.
Myślę, że w tych kolejnych 6 stronach nie licząc 10 stron z poprzedniego tematu w zupełności by wystarczyły w ocenie twoich prac, a dla socjologa mogłoby stanowić podstawę do stworzenia/oceny twojego profilu osobowego.

Także uważam, że można by to zamknąć- jeden oftopic wystarczy.
andrew80
Kamilu to jest super stronka, znaczy się nie wiem już na którym servie ale co tam haha.gif
I nie przejmuj się tymi krytycznymi komentarzami....
Ci ludzie na forum cię nie rozumieją.....
To nic że nie masz pojęcia o bezpieczeństwie, to nic że stronka jest prosta jak konstrukcja cepa a kod poplątany i zakręcony jak tampon w pi....
WAŻNE że to twoja pasja i wkładasz w to całe swoje serce exclamation.gif!!!!!!! Bo to jest w życu naprawdę ważne exclamation.gif!! Aby mieć pasję....

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.