Tytułem wstępu: jak wielu programistów korzystam z Pomodoro przez cały czas. Jakby ktoś nie słyszał o tej technice, działa to tak: pracujesz w 25-minutowych blokach z 5-minutowymi przerwami pomiędzy. I co 4 "pomodora" robisz dłuższą, 15-20 minutową przerwę. Niestety wszystkie tajmery na Maka, które widziałem, do tego zastosowania po prostu ssą. Wydaje się to banalne, prosty minutnik, ale gdy korzysta się z tego przez cały czas od dwóch lat, zaczyna to być irytujące. Nie chcę się zbytnio rozpisywać z powodami, ale brakuje minutnika, który by był dobrze zaprojektowany do tego celu, więc napisałem własny

Jeszcze przede mną trochę pracy, a już chciałem chociaż coś pokazać światu, więc zrobiłem małego teasera

link: http://teaser.radexp.pl/
Będę wdzięczny za feedback w dwóch kwestiach:
- Po pierwsze, jestem cienki w copywritingu, a jak mam coś napisać po angielsku, to już w ogóle
Obawiam się, że narobiłem jakichś błędów, albo tekst brzmi po prostu głupio po angielsku. Opinia kogoś biegłego w angielskim była by przydatna
- Jestem programistą, a nie designerem, więc ciekawi mnie co sądzicie o wyglądzie strony
Dzięki wielkie z góry