.. jakis błąd wywalił mi Operę ....
plusy:
+top
minusy:
- nieprzemyślany układ strony
- brak usability, niewłaściwie dobrane kolory
- błędy w konsoli JS
- po wpisaniu wielokrotnie ww..ww litery wyujezdżają poza stronę
- dwukrotne addslahses, poczytaj o magic_quotes i encjach
- listowanie katalogów włączone,
- udało mi zagłosować kilka razy zamiast jednego razu
dzięki temu moge wywnioskować, że nie masz oddzielonego widoku od logiki, a logika jest dziurawa, tzn. łączysz pliczki po kolei nie sprawdzając czy te pliki co powinny być są dołaczone czy nie,
skąd m.in:
Kod
Access denied for user 'uczeni'@'localhost' (using password: NO) in /home/uczeni/public_html/includes/panel_prawy.php on line 7
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/uczeni/public_html/includes/panel_prawy.php on line 7
Access denied for user 'uczeni'@'localhost' (using password: NO)
Kod
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'uczeni'@'localhost' (using password: NO) in /home/uczeni/public_html/includes/panel_lewy.php on line 50
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/uczeni/public_html/includes/panel_lewy.php on line 50
Access denied for user 'uczeni'@'localhost' (using password: NO)
i już potencjalny hacker zna strukture katalogów
oprócz tego mimo Rewrite URL może poznać nazwy plików w katalogu / ,gdyż jak się trafi to przekierowuje do main.php, jak nie to 404
i nawet config.php masz w głównym katalogu

- czemu strona głowna jest inna (lepsza) od tej po zalogowaniu?
dalej nie sprawdzam,
także czeka Cię jeszcze sporo pracy
PS. apropo usability,