Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Kupię]PHP5. Obiekty, wzorce, narzędzia
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
lwc
Witam, tak jak w tytule, jestem zainteresowany kupnem powyższej pozycji. Liczę, że znajdzie się dobra dusza, która ma już treść książki za sobą i sprzeda ją kolejnemu pokoleniu. Pozdrawiam.

Kontakt na PW.
Mayka
Żeby nie pisać kolejnego posta na ten sam temat chciałem zapytać czy ktoś może ma jeszcze jedna sztukę do sprzedania tej ksiązki ?
Wiadomosci na PW.
daw22
Witam,

Jestem posiadaczem tej książki, jednakże jest ona towarem deficytowym (sam ją odkupowałem i to za duże pieniądze). Proszę o oferty na PW.
milosz889
Ja także jestem zainteresowany kupnem tej książki, jeżeli ktoś chce ją sprzedać proszę o PW
zegarek84
angielski jako język techniczny jest w zasadzie obowiązkowy - jeśli nie jest się całkiem początkującym [a do tej pozycji pasuje mieć jakieś podstawy] to angielski już się rozumie - więc co stoi na przeszkodzie by kupić angielskie wydanie??:

PHP Objects, Patterns and Practice, Third Edition
http://www.amazon.com/Objects-Patterns-Pra...7691487-8816720
Thommee
Rewelacja. Długo czaiłem się na ta książkę. Nie wiedziałem że helion wprowadził opcję druku na żądanie. super sprawa. Dzięki za link!
pyro
Poza tym czasem widzę widzę tę książkę w serwisach aukcyjnych nawet jej nie szukając. Więc nie jest to jakiś straszny rarytas.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.